Samsung Galaxy S8 cu camera duala apare in noi imagini

Samsung Galaxy S8 cu camera duala apare astazi in noi imagini publicate de catre o sursa care de-a lungul timpului a avut acces la foarte multe informatii privind produse inca nelansate. In imaginile de mai jos puteti vedea acest prototip al Samsung Galaxy S8 pe care compania Samsung inca nu l-a lansat pe piata, el avand o camera duala verticala, pe care multi nu si-ar fi dorit-o.

Avand in vedere faptul ca vorbim despre o camera duala verticala montata intr-un mod destul de ciudat in Samsung Galaxy S8, e putin probabil ca prototipul sa fi fost gandit vreodata pentru lansare. In ciuda acestui lucru, putem totusi vedea ce idei au fost incercare pentru Samsung Galaxy S8, dar si ca zvonurile privind implementarea unei camere duale in smartphone n-au fost chiar atat de false.

Samsung Galaxy S8 cu camera duala apare in noi imagini

Ideea de a implementa o camera duala verticala in Samsung Galaxy S8 probabil nu a fost chiar atat de bine primita de catre toti cei care au lucrat la smartphone. Probabil nici conducerea nu a vazut cu ochi buni folosirea unei camere duale verticale in Samsung Galaxy S8, asa ca in final terminalul a fost lansat cu o camera standard, dar una foarte buna, dupa cum v-am si spus deja.

Parerea mea este ca din moment ce Samsung Galaxy S8 cu o camera duala a fost testat, exista posibilitatea ca Samsung Galaxy Note 8 sa vina cu o asemenea schimbare. Samsung Galaxy S8 nu este un smartphone “pro” precum Samsung Galaxy Note 8, asa ca daca o schimbare atat de mare va fi facuta, probaibl in acel terminal o vom vedea pentru prima oara implementata.

Samsung Galaxy S8 camera duala