Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 cu camera duala apare in noi imagini

Samsung Galaxy S8 cu camera duala apare in noi imagini

Samsung Galaxy S8 cu camera duala apare astazi in noi imagini publicate de catre o sursa care de-a lungul timpului a avut acces la foarte multe informatii privind produse inca nelansate. In imaginile de mai jos puteti vedea acest prototip al Samsung Galaxy S8 pe care compania Samsung inca nu l-a lansat pe piata, el avand o camera duala verticala, pe care multi nu si-ar fi dorit-o.

Avand in vedere faptul ca vorbim despre o camera duala verticala montata intr-un mod destul de ciudat in Samsung Galaxy S8, e putin probabil ca prototipul sa fi fost gandit vreodata pentru lansare. In ciuda acestui lucru, putem totusi vedea ce idei au fost incercare pentru Samsung Galaxy S8, dar si ca zvonurile privind implementarea unei camere duale in smartphone n-au fost chiar atat de false.

Samsung Galaxy S8 cu camera duala apare in noi imagini

Ideea de a implementa o camera duala verticala in Samsung Galaxy S8 probabil nu a fost chiar atat de bine primita de catre toti cei care au lucrat la smartphone. Probabil nici conducerea nu a vazut cu ochi buni folosirea unei camere duale verticale in Samsung Galaxy S8, asa ca in final terminalul a fost lansat cu o camera standard, dar una foarte buna, dupa cum v-am si spus deja.

Parerea mea este ca din moment ce Samsung Galaxy S8 cu o camera duala a fost testat, exista posibilitatea ca Samsung Galaxy Note 8 sa vina cu o asemenea schimbare. Samsung Galaxy S8 nu este un smartphone “pro” precum Samsung Galaxy Note 8, asa ca daca o schimbare atat de mare va fi facuta, probaibl in acel terminal o vom vedea pentru prima oara implementata.

Samsung Galaxy S8 camera duala

 • Srb Srb

  La fel si cu bye bye jack si cu camera duala vor veni,poate nu anul acesta dar pana in 2020 multi or sa aiba camere duale si fara jack. Acuma e asa, amanarea inevitabilului,bashini sa zic asa

 • georgeB

  Deja astia “o ling” dupa Apple!

 • gelu

  Ce, a invenatat Apple camera duala ? Parca au fost altii care au folosit-o inaintea lui Haplea .

 • richard

  Posibil ca Samsung sa fi testat camera duala pt a oferii ceva nou, a.i sa vedem adevaratul potential al unui astfel de setup – imi imaginez stabilizare optica cu ambii senzori in acelasi timp (nimeni nu a reusit pana acum) sau fotografii inedite in urma folosiriicombinarii imaginii de la cei 2 senzori. Ca briz brizuri, mizerii de marketing ce vedem la Huawei LGApple e satula lumea. Samsung cu S7 care are o singura camera le da clasa la cele de mai sus. De S8 nu mai spun. Fii sigur cand vei vedea camera duala la Samsung o sa duca fotografia la un alt nivel. Jack-ul poate sa ramana si pana in 2050 ca la fel ca la multi altii nici pe mine nu ma deranjeza. Sau dc il scot atunci sa dea alternativa cel putin la fel de buna (vezi castile premium AKG oferite la packet) inclusa in packet. Nu ca Apple, te mai jegmaneste in plus pt hidoseniile alea de casti cu care lumea arata pur si simplu ridicol, zici ca-ti atarna zaţ din urechi.

 • richard

  Normal ca au fost altii.

 • Andrews

  Mai contează ca are o camera, 2 sau 100 ? Samsung S8 cu o singură cameră e peste iPhone 7 + care are 2 camere. Punct. Poate cu iPhone 8 veți avea și voi calitatea camerei de la Samsung S8. Sperați măcar

 • Srb Srb

  pai si akf alea zici ca stai in anii 90 si nu vrei sa evoluezi…deci fiecare poate vedea din perspective total diferite

 • richard

  Zi-mi te rog care a fost evolutia la I7 , ca au scos jackul si la pachet tot pocnitori de casti cu fir primesti.

 • Srb Srb

  nu trebuie sa fol ce vine la pachet daca esti inebunit dupa sunet

 • MrUnivers

  Daca vrei sunet adevarat ,castile costa mai mult decat telu👍