Apple a crescut productia Apple Watch in 2017

Compania Apple a luat recent decizia de a creste productia Apple Watch in cursul acestui an pentru a compensa cererea mare de pe pietele globale. Conform unor informatii venite direct din Asia, compania Apple a adaugat un al doilea producator pentru Apple Watch, numarul de unitati ce urmeaza sa fie disponibile pentru livrare urmand a creste substantial.

Compania Apple are asteptari foarte mari de la vanzarile Apple Watch in perioada urmatoare, astfel ca va creste productia pentru modelele Seria 1 si Seria 2, lansate in toamna anului 2016. Cei de la Compal au fost contractati de catre Apple pentru a creste productia Apple Watch, iar aportul acestei companii va insuma 20% – 30% din totalul de unitati livrate in 2017.

Pana recent cei de la Quanta Computer au produs in exclusivitate Apple Watch pentru cei de la Apple, probabil peste 10 milioane de unitati fiind fabricate anual. Contractarea Compal are la baza nu doar dorinta Apple de a isi creste productia Apple Watch, dar si de a obtine preturi mai bune pentru productie de la Quanta, care nu va mai fi producator exclusiv.

Ramane de vazut daca acest optimism al companiei Apple are vreo baza reala, sau cei din CUpertino vor doar sa puna presiune pe cei de la Quanta.

“Compal Electronics will produce Apple Watch and Apple Watch Series 2 to account for 20-30% of total shipments initially and is setting up assembly capacity at its factory in Kunshan, eastern China. Compal will begin shipments as early as the fourth quarter of 2017.”

apple watch productie compal