iPhone 7S si iPhone 8 vor avea adaptor de 3.5mm inclus

21

Adaptorul audio Lightning to 3.5mm ce permite utilizarea castilor audio standard cu iPhone 7, va fi prezent inclusiv in iPhone 7S si iPhone 8, ce vor fi lansate anul acesta. Compania Apple a eliminat portul audio de 3.5mm din iPhone 7 si nu va reveni asupra acestei schimbari, deci acest adaptor va fi disponibil inclusiv in cele 2 modele de iPhone lansate in 2017.

Analistii americani sunt de parere ca Apple va renunta intr-un moment sau altul la acest adaptor pentru iPhone, insa iPhone 7S si iPhone 8 il vor avea deasemenea incluse in pachet. Cei de la Cirrus Logic vor livra in continuare catre Apple componentele necesare fabricarii acestui adaptor, asa ca iPhone 7S si iPhone 8 nu ne vor lasa sa uitam schimbarea impusa de Apple.

Acest zvon privind includerea adaptorului in cutiile iPhone 7S si iPhone 8 contrazice unul anterior care sustinea ca Apple vrea sa renunte la acest accesoriu. Foarte multa lume se astepta oricum ca iPhone 7S si iPhone 8 sa nu mai ajunga pe piata cu un asemenea accesoriu in cutie, insa iata ca planurile celor de la Apple se cam schimba de la un zvon la altul.

Desi multa lume nu a privit cu “ochi buni” eliminarea portului audio din iPhone 7, majoritatea oamenilor s-au obisnuit pana acum cu aceasta schimbare. Partea buna a acestei decizii este ca toti cei care vor face acum trecerea la iPhone 7S si iPhone 8 vor avea parte de un accesoriu care le face vechile casti compatibile, fara a mai plati bani in plus pe el.

iphone 8 adaptor lightning