iPhone 7S si iPhone 8 vor avea adaptor de 3.5mm inclus

Adaptorul audio Lightning to 3.5mm ce permite utilizarea castilor audio standard cu iPhone 7, va fi prezent inclusiv in iPhone 7S si iPhone 8, ce vor fi lansate anul acesta. Compania Apple a eliminat portul audio de 3.5mm din iPhone 7 si nu va reveni asupra acestei schimbari, deci acest adaptor va fi disponibil inclusiv in cele 2 modele de iPhone lansate in 2017.

Analistii americani sunt de parere ca Apple va renunta intr-un moment sau altul la acest adaptor pentru iPhone, insa iPhone 7S si iPhone 8 il vor avea deasemenea incluse in pachet. Cei de la Cirrus Logic vor livra in continuare catre Apple componentele necesare fabricarii acestui adaptor, asa ca iPhone 7S si iPhone 8 nu ne vor lasa sa uitam schimbarea impusa de Apple.

Acest zvon privind includerea adaptorului in cutiile iPhone 7S si iPhone 8 contrazice unul anterior care sustinea ca Apple vrea sa renunte la acest accesoriu. Foarte multa lume se astepta oricum ca iPhone 7S si iPhone 8 sa nu mai ajunga pe piata cu un asemenea accesoriu in cutie, insa iata ca planurile celor de la Apple se cam schimba de la un zvon la altul.

Desi multa lume nu a privit cu “ochi buni” eliminarea portului audio din iPhone 7, majoritatea oamenilor s-au obisnuit pana acum cu aceasta schimbare. Partea buna a acestei decizii este ca toti cei care vor face acum trecerea la iPhone 7S si iPhone 8 vor avea parte de un accesoriu care le face vechile casti compatibile, fara a mai plati bani in plus pe el.

iphone 8 adaptor lightning

21 COMENTARII

  1. Mai bine ar include un adaptor dual, pentru ca multi nu isi permit casti bluetooth, iar nu putini sunt cei care asculta muzica in timp ce isi incarc device-ul.

  2. Corect srb. Un fan adevarat nu asculta muzica din iphone, ci din ipod touch. Spune-le tu tuturor cum trebuie sa se comporte un posesor de iphone. Si nu cum sa se comporte zilnic. Ci in general ca si conceptie de viata. Cum ar trebui sa imbratisam cu totul apple, inclusiv apple tv.

  3. Cred ca au luat decizia asta din cauza ca s8 vine cu doua adaptoare in pachet, unul usb-c to usb normal si usb-c to microusb. Macar atat pot face si ei sa puna un adaptor lightning to jack.

  4. Auzi la personajul asta cum imparte el pareri gratuite tuturor cu ce ar trebui sa facem cu terminalele noastre. Si ce sfaturi mai ai pentru noi? Siri, apple music? Zi-ne ce nu e in regula?

  5. Daca de la anul scoate apple incarcatorul din pachet aparw srb: serios cine isi mai incarca telefonul la priza? Folositi oameni buni doar cablul!

  6. …dar chiar daca fac asta este posibil sa folosesti cum zici si tu cablu sa il incarci la mac sau prin inductie. Chiar nu stiai nu?

  7. Aberații! IPhone a fost promovat ca fiind un smartphone cu care poți:
    – naviga pe internet
    – asculta muzică
    – avea conversații telefonice

    În plus, iPhone are aplicații care permit managementul fișierelor audio. A spune că iPhone nu este pentru ascultat muzică este o prostie.

  8. Eu va spun ca stiu destule persoane care inca injura apple pt eliminarea portului audio. Si nu ascultau muzica la casti ci foloseau foarte mult castile pt convorbiri. Toate castile wireless care au cablul de dupa gat ii incomodeaza iar cele de la apple deja unii le-au pierdut prin casa, altii definitiv:) pt unii e un adevarat chin fara portul audio pt casti.

  9. Mai nou deja la bmw poti avea CarPlay wireless,si deja asta va deveni viitorul si pt celalalte branduri
    Cu iphone 8 probabil vei avea si incarcare prin inductie deci in masina chiar nu vei mai avea nevoie de niciun cablu

  10. in masina exista de mult posibilitatea sa folosesti un bluetooth adaptor cu 15-20 euro. conectezi telefonul cu adaptorul prin bluetooth si asculti muzica de pe telefon fara sa ai cabluri atarnate pe bord. asta in cazul in care nu iti permiti un radio CD de masina cu bluetooth integrat. alternative mult mai comode sunt, insa e greu cum spune si vorba aia: nu e greu sa inveti pe cineva lucruri noi ci e greu sa dezveti pe cineva de lucrurile facute in trecut

  11. Cand spun casti bluetooth ma refer la castile Airpods. Eu unul am iPhone 7 dar parca nu as da 1000 lei pe acele casti. Iar restul, parca nu au niciun farmec, cand te gandesti ca exista Airpods.