Samsung Galaxy S8 – precomenzi colosale facute

Samsung Galaxy S8 pare sa fi adunat extrem de mult interes din partea celor dornici sa cumpere un nou smartphone, cel putin in Coreea de Sud. Conform unor informatii recente, Samsung Galaxy S8 a inregistrat nu mai putin de 1 milion de precomenzi in Coreea de Sud in doar 10 zile, cea mai mare cifra inregistrata vreodata de catre un telefon mobil lansat in tara.

Coreea de Sud este tara natala a companiei Samsung, iar acolo Samsung Galaxy S8 este extrem de dorit de catre cumparatori, cifra de precomenzi fiind una colosala pentru o singura tara. Recordul precedent al celor de la Samsung in materie de precomenzi a fost inregistrat pentru Samsung Note 8, acest terminal fiind precomandat in aproape 500.000 de exemplare.

Seria Samsung Galaxy S8 are parte de precomenzi duble in Coreea de Sud in aceeas perioada precum Samsung Galaxy Note 8, iar asta in conditiile in care lansarea oficiala va avea loc pe 21 aprilie. Pana atunci exista sansa ca noi precomenzi sa fie inregistrate pentru Samsung Galaxy S8 , insa nu se stie la ce suma totala s-ar putea ajunge, avand-o in vedere pe cea inregistrata deja.

Samsung vrea sa vanda 60 de milioane de unitati ale Samsung Galaxy S8, cu 8 milioane de unitati mai mult decat in cazul Samsung Galaxy S7. Diferenta este una de aproximativ 17% in ceea ce priveste seria, anterioara, insa e greu de spus daca Samsung Galaxy S8  isi va indeplini estimarile de vanzari, desi in momentul de fata situatia pare a fi una excelenta.

“Preorders for Samsung Electronics’ latest flagship smartphone Galaxy S8 have exceeded the 1 million mark over the past 10 days, according to industry data collected from local telecom carriers on April 18.  More than 1 million preorder sales is the highest-ever figure for a new smartphone here. The phone’s official launch is set to start on April 21.”

Samsung Galaxy S8 precomenzi record