Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – precomenzi colosale facute

Samsung Galaxy S8 – precomenzi colosale facute

Samsung Galaxy S8 pare sa fi adunat extrem de mult interes din partea celor dornici sa cumpere un nou smartphone, cel putin in Coreea de Sud. Conform unor informatii recente, Samsung Galaxy S8 a inregistrat nu mai putin de 1 milion de precomenzi in Coreea de Sud in doar 10 zile, cea mai mare cifra inregistrata vreodata de catre un telefon mobil lansat in tara.

Coreea de Sud este tara natala a companiei Samsung, iar acolo Samsung Galaxy S8 este extrem de dorit de catre cumparatori, cifra de precomenzi fiind una colosala pentru o singura tara. Recordul precedent al celor de la Samsung in materie de precomenzi a fost inregistrat pentru Samsung Note 8, acest terminal fiind precomandat in aproape 500.000 de exemplare.

Seria Samsung Galaxy S8 are parte de precomenzi duble in Coreea de Sud in aceeas perioada precum Samsung Galaxy Note 8, iar asta in conditiile in care lansarea oficiala va avea loc pe 21 aprilie. Pana atunci exista sansa ca noi precomenzi sa fie inregistrate pentru Samsung Galaxy S8 , insa nu se stie la ce suma totala s-ar putea ajunge, avand-o in vedere pe cea inregistrata deja.

Samsung vrea sa vanda 60 de milioane de unitati ale Samsung Galaxy S8, cu 8 milioane de unitati mai mult decat in cazul Samsung Galaxy S7. Diferenta este una de aproximativ 17% in ceea ce priveste seria, anterioara, insa e greu de spus daca Samsung Galaxy S8  isi va indeplini estimarile de vanzari, desi in momentul de fata situatia pare a fi una excelenta.

“Preorders for Samsung Electronics’ latest flagship smartphone Galaxy S8 have exceeded the 1 million mark over the past 10 days, according to industry data collected from local telecom carriers on April 18.  More than 1 million preorder sales is the highest-ever figure for a new smartphone here. The phone’s official launch is set to start on April 21.”

Samsung Galaxy S8 precomenzi record

 • eu

  Despre ce Note 8 vorbești ????

 • George 89

  Cred ca era vorba de N7

 • George 89

  Cred ca își vor atinge scopul cu 60 milioane de unități, schimbările aduse au contribuit masiv la asta

 • Liviu Verestiuc

  Articolul îmi pare propaganda comercială…
  La ce preț are…nu vor vinde decât in vis 60 de mil. de bucăți
  Daca era un telefon de 100-200 euro poate atingea cifra respectiva in vânzări.
  Deocamdată prețul nu este ușor accesibil.

 • BurN®

  Pai 60 de mil in 20 de ani:)

 • Srb Srb

  60 mil nu cred, dar sigur vor depasi 40mil pana la sf 2018

 • Laurentiu

  dupa logica ta, daca tu nu ti-l permiti, inseamna ca nimeni altcineva nu si-l permite. in caz ca nu stiai, in marea majoritate a tarilor civilizate pretul S8 / S8+ nu reprezinta mai mult decat un salariu minim pe economie sau un ajutor de somaj

 • marcel

  Prietene. .. pai ei au vandut in 10 zile intr-o singura ȚARĂ 1MIL un telefon care nu e lansat ….. iti dai seama dupa lansare in intreaga lume …..

 • Silviu

  E doar marketing Marcele; nu au vândut încă niciun dispozitiv.

 • Liviu Verestiuc

  Nu am contestat prețul,am contestat cifra de 60 milioane de unități.
  Cele mai vândute telefoane de la Samsung sunt din gama 100-250 usd.
  Calitatea cea mai importantă pt mine in domeniul nu este aspectul, ci sensibilitatea radio. Îmi trebuie un telefon smartphone ce “tine” inca conversația telefonică la -115 sau -118dBm. Nu îmi trebuie telefon de oraș , Samsung sau iPhone sunt excluse. Motorola insa mă satisface la sensibilitate. Din păcate pot sparge și 2-3 telefoane pe an…
  La un job liniștit de birou un Samsung se pretează bine. Sper sa nu intelegi eronat lucrurile de mai sus.