iPhone 8 (Edition) va avea o camera duala verticala

iPhone 8 urmeaza sa aiba o carcasa din sticla, camera duala verticala, Touch ID integrat in ecran, si multe schimbari interesante.

iPhone 8, sau iPhone Edition, este in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, iar astazi aflam o serie de informatii noi cu privire la ceea ce urmeaza sa ne aduca. Mai exact, iPhone 8 urmeaza sa aiba un ecran OLED usor curbat si o carcasa din sticla imbinate folosind o structura metalica subtire, asa cum s-a intamplat si cu iPhone 4 sau iPhone 4S.

iPhone 8 va avea un ecran de 5.8 inch, cu 5.2 inch disponibili pentru a afisa informatii, el avand dimensiunile unui iPhone 7, dar venind cu o camera duala verticala. Acest model al iPhone 8 cu camera duala verticala a trecut recent in stadiul DVT(Design Verification Test) de dezvoltare, deci exista sanse mari ca el sa fie folosit de catre compania Apple ca si produs final.

Ideea de a folosi o camera duala verticala in iPhone 8 are la baza faptul ca Apple ar dori sa ofere functii pentru realitate virtuala in noul sau smartphone. Se pare ca Apple ar dori sa integreze tehnologii ale companiei Emergent VR in iPhone 8, iar noua camera duala verticala ar simplifica inregistrarea continutului de catre orice utilizator al noului smartphone.

iPhone 8 (Edition) va avea o camera duala verticala

Ecranul iPhone 8 urmeaza sa fie imbinat cu noua structura metalica intr-un mod similar cu cel al Apple Watch, insa cei de la Apple au gasit o tehnica mai buna de a realiza acest lucru. Acest ecran al iPhone 8 urmeaza sa fie deasemenea plat, precum ecranele LCD anterioare, deci nu vorbim despre un design similar cu cel folosit in seria Samsung Galaxy.

Butonul Home fizic este deasemenea inexistent in ecranul iPhone 8, el fiind transformat intr-unul virtual, vizibil in intreaga interfata a sistemului de operare. In ceea ce priveste Touch ID, Apple vrea sa integreze cititorul de amprente sub ecranul iPhone 8, insa are mari dificultati in a face asta, asa ca ramane de vazut daca va reusi sa ne ofere o schimbare atat de mare.

“The next iPhone Edition will adopt the stainless steel enclosure sandwiched between the glass plates. according to the information channel, the EVT(Engineer verification test) stage seems to have long lasted afterwards and it wasn’t until recently when it has progressed to DVT(Design verification test) at last. If the camera is turned sideways using a vertical arrangement, it’s forecasted that wouldn’t it be possible to take VR shots using Emergent VR technology.”

Toate aceste schimbari pregatite pentru iPhone 8, iPhone Edition, au fost anuntate deja de diverse zvonuri aparute pana in momentul de fata dintr-o varietate de surse. Desigur ca din moment ce iPhone 8 se afla abia in stadiul DVT al dezvoltarii, ramane de vazut ce va ajunge in stadiul final si urmeaza sa fie oferit de catre compania Apple pentru clienti din toamna.

iphone 8 camera duala verticala isight

iphone 8 camera duala verticala isight 1

iphone 8 camera duala verticala isight 2