iPhone 7S – iata ce noutati va include Apple

iPhone 7S va fi lansat de catre Apple fara o schimbare de design, insa cu o imbunatatire a componentelor interne in baza carora va functiona.

iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor fi lansate anul acesta impreuna cu iPhone 8, compania Apple considerand ca este nevoie de ambele modele pentru a putea genera vanzari mai mari decat in anii trecuti. Per total vorbim despre 3 noi modele ale iPhone ce vor fi lansate anul acesta, seria iPhone 7S urmand a genera totusi cele mai mari vanzari pentru compania Apple.

Avand in vedere ca Apple va lansa iPhone 7S si iPhone 8, foarte multa lume se intreaba ce noutati va include primul model, din moment ce majoritatea zvonurilor vorbesc doar despre al doilea. Ei bine, se pare ca iPhone 7S nu va fi un iPhone cu schimbari premiu, asa cum si-ar dori multi, ci va fi un update intermediar, care va avea imbunatatiri nu foarte atractive.

Conform unor informatii aparute ieri, iPhone 7S urmeaza sa includa doar actualizari ale unor componente interne, insa nimic separat de asta. Apple ar urma sa foloseasca un chip A11 si 3 GB RAM in toate modelele iPhone 7S, o placa grafica imbunatatita urmand a isi face deasemenea loc in terminal, cel mai probabil impreuna cu noi camere mai performante.

iPhone 7S – iata ce noutati va include Apple

iPhone 7S nu va avea, din pacate, schimbari in ceea ce priveste design-ul vechi de 3 ani de zile si urat de catre foarte multi dintre clientii Apple. Cu iPhone 7 am avut o premiera Apple in ceea ce priveste pastrarea unui design vechi pentru 3 generatii de terminale iPhone premium, iar cu iPhone 7S vom avea o premiera noua deoarece se vor implini 4 ani in acest context.

Alegerea celor de la Apple de nu schimba design-ul iPhone 7S din moment ce lanseaza un iPhone 8 cu un design cu mult schimbat, este cat se poate de logica. Totusi, daca Apple ar fi schimbat design-ul iPhone 7, nu ar fi ajuns in 2017 in situatia de a avea un iPhone 7S care arata ca un smartphone lansat in anul 2014, insa cine mai poate schimba ceva aici ?

Chiar daca iPhone 7S va arata ca un smartphone vechi de 4 ani, foarte multa lume va continua sa cumpere acest smartphone al celor din Cupertino. E greu de spus ce inovatii software ar putea fi incluse in iPhone 7S pentru a genera vanzari mai mari pentru Apple, dar cu siguranta aceasta nu va fi o problema, avand in vedere dorinta multora de a avea cel mai noi model de iPhone.

iphone 7s noutati apple