Google Maps tine minte unde ai fost si ce ai facut

Google Maps pentru iPhone si iPad a fost actualizata zilele trecute, iar printre noutatile incluse, dar nementionate, se numara si o noua functie numita Timeline, Cronologie. Conform celor de la Google, noua functie a Google Maps a fost gandita pentru a tine un istoric al tuturor locatiilor pe care le-am vazitat, dar si al activitatilor pe care le-am facut in respectivele locatii.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata acest istoric al Google Maps, el fiind impartit pe zile si ore, astfel incat veti sti exact ce ati facut intr-un anumit moment. Google a inclus aceasta functie in Google Maps pentru a-i ajuta pe utilizatori sa-si aduca mai usor aminte ce au facut acum o saptamana, o luna, sau un an, totul direct din aplicatia pentru iOS.

Cu ajutorul noii functii a Google Maps putem revizita o locatie in care ne-am simtit bine si ne putem bucura de unele activitati despre care poate am uitat. Istoricul aplicatiei Google Maps este dezactivat in mod nativ, iar din el putem sterge orice intrare pe care nu dorim sa o mai vedem, astfel ca nu va trebui sa le vedem pe toate inregistrate acolo daca nu dorim.

Avand in vedere ca lumea nu vrea sa fie urmarita tot timpul, Google Maps permite dezactivarea istoricului, insa daca folositi aplicatia pentru navigare, compania va sti oricum unde va deplasati. Noua functie a Google Maps este disponibila acum pentru toti utilizatorii, inclusiv in Romania, dar trebuie sa aveti cea mai recenta actualizare a aplicatiei.

“Whether you use Your Timeline to remember your last vacation or what you did last weekend, it’s a useful way to see your life on the map and recall the places you went and activities you enjoyed on any given day, month or year.”

Google Maps cronologie istoric

Google Maps cronologie istoric 1