Acest stand pentru iPhone arata ca un Mac vechi

Daca sunteti in cautare ineditului, atunci poate ca un stand pentru iPhone v-ar putea ajuta sa va impresionati prietenii atunci cand va viziteaza. Vorbesc despre un accesoriu care se numeste elago M4, acesta fiind un stand dezvoltat special pentru iPhone cu forma unui Macintosh 128k, lansat de catre compania Apple in anul 1984 pe pietele globale.

Standul are un port Lightning care permite incarcarea unui iPhone, oricare model lansat in ultimii 3 ani, iar in functie de imaginea afisata, poate arata exact ca un Mac foarte vechi. Intregul stand este facut din silicon, deci nu va afecta in vreun fel terminalele iPhone care sunt introduse in el, asa ca utilizatorii il pot folosi linistiti fara a se teme de posibile zgarieturi.

Standul elago M4 are taieturi speciale care permit accesarea butoanelor de volum pentru a regla sunetul care este reprodus de catre terminalele iPhone. Per total, vorbim despre un accesoriu extrem de interesant care este ideal pentru fanii Apple care sunt nostalgici si au folosit, ori macar au vazut un Macintosh 128K, standul putand fi un cadou ideal pentru ei.

Standul elago M4 pentru iPhone este disponibil pentru achizitie de aici la preturi care incep de la doar 34 de dolari.

iPhone elago M4