iPhone 8 – o posibila carcasa apare in imagini

iPhone 8 si primele imagini cu presupusa carcasa au aparut pe internet in cursul acestei zile, ridicand si mai multe semne de intrebare.

iPhone 8 este astazi din nou in atentia noastra deoarece o posibila carcasa este prezentata in cele 4 imagini de mai jos, ea fiind complet diferita fata de ceea ce am auzit pana acum. Spun asta deoarece aceasta presupusa carcasa a iPhone 8 este din aluminiu si nu din sticla, asa cum au spus mai toate zvonurile care au aparut pana acum pe internet din variate surse.

Desi carcasa este fabricata dintr-un material complet neasteaptat avand in vedere zvonurile aparute pana acum, acest iPhone 8 are totusi un design extrem de interesant. Exceptand acea gaura pentru un posibil Touch ID in carcasa de aluminiu a iPhone 8, vedem camera duala verticala pozitionata in partea dreapta a carcasei, semn ca si aici vom avea parte de o schimbare.

Uitandu-ne per total la design, se pare ca iPhone 8 ar putea semana destul de bine cu primul model al iPhone, dar si cu design-ul folosit pana acum la unele Mac-uri. Din pacate, este greu de spus daca aceasta carcasa presupusa a fi pentru iPhone 8 este reala, sau doar un prototip testat, dar multa lume va fi dezamagita sa nu aiba o carcasa din sticla, dar un Touch ID in carcasa.

iPhone 8 – o posibila carcasa apare in imagini

iPhone 8 carcasa aluminiu

Desi aceasta presupusa carcasa a iPhone 8 seamana cu una din schitele aparute pana acum, unii spun ca ea ar fi de fapt in totalitate falsa. In cel putin una dintre schitele presupuse a fi pentru iPhone 8 este foarte clar faptul ca in realitate am vazut carcasa unui iPhone 7 Plus care a fost modificata pentru a include un Touch ID, dar si o camera verticala.

Exact acealasi lucru ar putea fi valabil si pentru presupusa carcasa a iPhone 8 din acest articol, dar nimeni nu poate spune sigur care este realitatea. Pana una-alta, zvonuri extrem de credibile ne-au spus ca iPhone 8 va avea o carcasa din sticla si ca Apple vrea sa integreze Touch ID in ecran, nu in carcasa, iar de aici fiecare intelege si crede ce doreste.

Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca aceste carcase ar putea fi ale unui prototip iPhone 8, sau poate cele ale iPhone 7S Plus, dar modificate cu un Touch ID. Cred ca iPhone 8 urmeaza sa aiba o carcasa din sticla, insa exista oricand sansa ca Apple sa aiba cu totul alte planuri.

UPDATE: Se pare ca acesta este un concept realizat in baza unei schite aparute zilele trecute, deci cel mai probabil este acea schita a iPhone 7 Plus care a fost modificata.

iPhone 8 carcasa aluminiu 1

iPhone 8 carcasa aluminiu 2

iPhone 8 carcasa aluminiu 3