Prima Pagina Apple Watch Apple Watch NikeLab a fost anuntat de Apple

Apple Watch NikeLab a fost anuntat de Apple

Apple Watch NikeLab a fost anuntat ieri de catre compania Apple, care isi extinde astfel parteneriatul pe care il desfasoara cu cei de la Nike in momentul de fata. Vorbim despre o editie limitata a Apple Watch, care este disponibila in culoarea space grey si are o curea special creata de catre cei de la Nike, pentru a se potrivi cu modelul in sine.

Apple Watch NikeLab este vandut doar in versiunea Seria 2 de catre compania Apple, deci daca veti fi interesati de versiunea Seria 1, o veti putea cumpara doar in modelul standard. Practic, Apple Watch NikeLab este  doar un upgrade de design pentru ceasul celor de la Apple, deoarece imbunatatiri software nu exista in aceasta versiune a produsului.

Nici lansarea nu va avea loc la nivel global in magazinele Apple, pentru inceput, Apple Watch NikeLab urmand a fi disponibil initial doar in magazinele Nike si in cel Apple din Tokyo. In aceasta idee, Apple Watch NikeLab va fi greu de gasit de catre unii dintre cei interesati de produs, dar vorbim totusi despre un produs lansat in serie limitata deocamdata.

“Today, the long-standing partnership continues with NikeLab — the company’s collaborative innovation platform — through the launch of Apple Watch NikeLab. […] Apple Watch NikeLab is the ultimate style companion for those with a passion for running, whether emerging runners or marathon veterans.”

Apple Watch NikeLab

 

 • rundown

  Cureaua e valabila si extra? Se vinde si separat cureaua?

 • Srb Srb

  O sa se poata cumpara si separat

 • Mr. Tambourine Man

  primesti bonus 2 galacsiii esopt

 • Srb Srb

  asta clar…deja astia mi-au pupat mana si la intrare si la iesire.

 • Daniel Tomi

  ….Pentru a instala watchOS 3.2 ar trebui mai întâi să actualizez iPhone-ul pe iOS 10.3.?
  stie cineva? nu am gasit informatii….am iPhone 7 cu ios 10.2.1 si pentru watch imi spune ca os 3.1.3 este la zi

 • Ionel Aviatorul

  Arata bine daca e ala din poza

 • Adrian F

  Da…trebuie sa ai iOS 10.3 sau mai nou

 • Nope.