Samsung Galaxy S8 – inchiriezi unul si primesti doua

Samsung Galaxy S8 este oferit intr-o promotie cu 2 la pretul unui singur produs, un operator de telefonie mobila avand campania neobisnuita.

Samsung Galaxy S8 este promovat intr-un mod foarte neobisnuit de catre un operator de telefonie mobila, el permitand inchirierea celor doua terminale la pret de unul. Aceasta promotie este organizata pentru lansarea Samsung Galaxy S8, iar toti clientii care se vor bucura de ea vor putea intra in posesia a doua terminale la pret de unul.

Promotiile de acest gen sunt gandite pentru a scapa de produse vechi ce mai sunt in stocurile magazinelor, insa pentru Samsung Galaxy S8 este o promotie dedicata lansarii. Cei de la Sprint vor oferi doua terminale Samsung Galaxy S8 la pret de unul doar pentru clientii care incheie si un abonament nou de telefonie mobila, activand un numar nou in retea.

Avand in vedere faptul ca promotia se aplica doar pentru inchiriere, cei care vor dori sa cumpere Samsung Galaxy S8 la pret intreg, nu vor beneficia de aceasta promotie. Costul lunar al inchirierii celor doua terminale Samsung Galaxy S8 este de 31.25 dolari, pretul fiind mai mic si decat cel pentru cumpararea unui iPhone 7 in rate de la compania Apple.

Samsung Galaxy S8 – cumperi unul si primesti doua

Campania aceasta de promovare a Samsung Galaxy S8 vine totusi si cu alte surprize, Sprint oferindu-le clientilor posibilitatea de a intra intr-un concurs organizat de operator. Acesta le va oferi clientilor Samsung Galaxy S8 posibilitatea de a castiga premii zilnice, sau un premiu care le permite sa cumpere produse Samsung in valoare de 5000 de dolari din cadrul website-ului companiei.

Ideea celor de la Samsung si Sprint de a promova lansarea Samsung Galaxy S8 este destul de neobisnuita, pentru ca genereaza ideea ca smartphone-ul nu este unul de top. Promotiile de acest gen sunt facute pentru produse prea putin importante, asa ca ramane de vazut care va fi perceptia clientilor cu privire la Samsung Galaxy S8 cand ajung la Sprint.

“Only Sprint offers new and existing customers the option to lease two Samsung GS8 devices for the price of one – with a new line activation – starting Friday, April 21, through April 27. That is just $31.25/month for both devices.1 And with Galaxy Forever, exclusively from Sprint, customers can upgrade to the latest Galaxy device any time after 12 lease payments.”

Indiferent de situatia in care sunt puse terminalele din seria Samsung Galaxy S8 de aceasta promotie, este foarte clar ca Samsung are o dorinta foarte mare de a vinde cat mai multe unitati. Voi ce parere aveti despre aceasta promotie organizata de catre Sprint pentru Samsung Galaxy S8 ?

Samsung Galaxy S8 2 la pret de 1