iPhone 8 – primul prototip apare in imagini

iPhone 8 apare in noi imagini care ne arata un prototip facut folosind o schita furata din fabrica unui partener important al companiei Apple.

iPhone 8 apare astazi in imagini si vorbim despre un prototip fara componente facut in baza unui mulaj al carcasei care este realizat in baza unor schite preluate de la Foxconn. Pentru cei care nu stiu, Foxconn este principalul producator de terminale iPhone pentru Apple si acolo sunt testate prototipurile iPhone 8, deci schitele furate de acolo sunt credibile.

Revenind, in imagini puteti vedea o carcasa a iPhone 8 care are o camera duala verticala amplasata in partea stanga, fara un flash LED vizibil. Nici logo-ul Apple nu este vizibil pe aceasta carcasa presupusa a fi pentru iPhone 8, insa mulajul folosit pentru crearea carcasei il are, asa ca vorbim doar despre o carcasa creata in scop demonstrativ.

In ciuda acestui lucru, acest prototip ne-ar putea arata pentru prima oara adevaratul design al iPhone 8, daca Apple va alege sa nu integreze Touch ID in carcasa dispozitivului. Apple incearca sa implementeze Touch ID in ecranul iPhone 8, insa nimic nu este 100% sigur pentru ca in momentul de fata prototipurile create nu pot fi produse la scara industriala fara probleme.

iPhone 8 – primul prototip apare in imagini

iphone 8 prototip schitePuteti observa ca acest prototip al iPhone 8 are o carcasa facuta doar din sticla, asa cum ne-au spus foarte multe zvonuri, design-ul fiind extrem de interesant. Un iPhone 8  cu o carcasa din sticla de acest gen va fi extrem de elegant si apreciat de catre foarte multa lume, el aratand chiar mai bine decat ceea ce a creat compania Apple pentru iPhone 4 si iPhone 4S in trecut.

iphone 8 prototip schite 1Acea carcasa si ecranul iPhone 8 sunt despartite de o structura metalica din aluminiu care seamana extrem de bine cu cea folosita de catre compania Apple pentru iPhone 3GS. Diferentele sunt minime intre ceea ce a utilizat Apple atunci si ceea ce vedem acum, dar acesta este totusi doar un prototip al iPhone 8 creat in baza unei schite si nu ceva 100% real.

iphone 8 prototip schite 2Mergand in continuare, puteti vedea cat de bine arata acel ecran ce acopera intregul panou frontal al iPhone 8, iar produsul final ar trebui sa fie identic. Stim deja ca Apple vrea sa ofere o asemenea schimbare pentru produsele sale si un iPhone 8 care arata precum in imagini va genera extrem de multe vanzari pentru Apple, daca stocurile vor fi pe masura cererii.

Parerea mea este ca in urmatoarele saptamani vom vedea tot mai multe dovezi ale existentei iPhone 8 si tot mai multe informatii si imagini precum cele de astazi. Voi ce parere aveti despre acest prototip al iPhone 8?

iphone 8 prototip schite 3

iphone 8 prototip schite 4

iphone 8 prototip schite 5