Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp – cum salvezi pozele de profil ale prietenilor

WhatsApp – cum salvezi pozele de profil ale prietenilor

WhatsApp este cea mai folosita retea de mesagerie text de pe planeta, cu aproape 1.5 miliarde de utilizatori ce o acceseaza in fiecare zi in momentul de fata. Avand in numar atat de mare de utilizatori, WhatsApp trebuie sa ofere si o multitudine de functii pentru ei, iar printre acestea ar trebui sa fie una care permite salvarea pozelor de profil ale prietenilor.

Ei bine, din pacate WhatsApp nu are o asemenea optiune pentru noi, insa un nou tweak al Cydia numit WA Status Save ofera posibilitatea aceasta pentru utilizatori. Folosind WA Status Save, orice utilizator al WhatsApp este capabil sa salveze poza de profil a oricaruia dintre prietenii cu care interactioneaza, fara ca acesta din urma sa stie ceva.

Conform dezvoltatorului WA Status Save, totul se face direct din meniul de profil al utilizatorului WhatsApp, un buton special pentru salvarea pozelor aparand acolo. Pozele salvate de catre WA Status Save pentru WhatsApp sunt stocate in biblioteca foto-video a iPhone, astfel ca le puteti prelua de acolo si le puteti folosi oriunde doriti, fara efort.

WA Status Save isi implementeaza functionalitatea in aplicatia WhatsApp chiar din momentul instalarii, asa ca nu va trebui sa mai indepliniti vreo alta actiune separata pentru a va bucura de ceea ce ofera. WA Status Save este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia si functioneaza doar pe terminalele iPhone care au jailbreak.

‘Compatible with iOS 8, 9 and 10. Save your friends’ status media(photo,video,gif) to your device photo albums. Just click “Save” button,so easy. Button added to Whatsapp.’

WhatsApp salvare poza profil prieteni

 • manumescovidiu

  Save la stories adica, ca de profil poti da save si gata

 • adi

  Corect

 • KlaudiNhO

  🙂

 • Terrymada

  Total fals. Se pot salva extrem de usor cu optiunea implicita. Se deschide poza de profil, se apasa sageata din dreapta shs si se salveaza..