Angry Birds Islands a fost anuntat pentru iPhone

Angry Birds Islands este cel mai nou joc din seria Angry Birds pentru iPhone, iPad si iPod Touch, el fiind prezentat in clipul video de mai jos pentru lumea intreaga. Angry Birds Islands a fost deja lansat in Japonia si Taiwan pentru utilizatorii de iPhone si iPad, ei putandu-se bucura de noul gameplay pe care compania Rovio ni-l propune de astazi.

Conform celor care au reusit sa testeze Angry Birds Islands, in aceasta versiune a jocului avem ocazia de a crea o insula in care putem ataca porcusorii verzi folosind celebrele Angry Birds. In Angry Birds Islands noi va trbeui sa exploram si insula virtuala creata de catre cei de la Rovio, insa separat exista si alte 9 insule pe care va trebui sa le vizitam.

Spre deosebire de alte versiuni, Angry Birds Islands ne permite inclusiv sa colectionam diverse resurse sau mana pentru a crea obiecte utilizate in gameplay. Parcurgand toata aceasta actiune a Angry Birds Islands ne va pune fata in fata si cu o serie de monstri infricosatori pe care va trebui sa ii distrugem folosind pasarile pe care le avem la dispozitie.

Avand in vedere ca Angry Birds Islands a fost lansat deocamdata in AppStore-urile din doar doua tari, cei de la Rovio doresc sa vada daca o lansare globala este viabila. Ramane de vazut cand va avea loc lansarea oficiala a Angry Birds Islands, dar probabil vom mai avea ceva de asteptat pentru asta.