Asa arata cel mai mic laptop din lume

Daca sunteti fani ai portabilitatii, atunci poate ca veti fi interesati sa vedeti cum arata cel mai mic laptop din lume, un produs care poate fi chiar purtat in buzunar. Vorbim despre un laptop care are un ecran de numai 7 inch, mai mic si decat cel al iPad Mini, insa care se poate descurca in a permite navigarea pe internet si folosirea Windows 10.

GPD Pocket este denumrea acestui produs, iar recent el a inregistrat 3 milioane de donatii din partea celor interesati sa-l vada lansat pe pietele globale. GPD Pocket functioneaza cu ajutorul unui procesor Intel Atom X7 Z8750, 8 GB RAM, 128 GB spatiu de stocare, are un ecran cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si 232 pixeli per inch, o baterie de 7000 mAh si poate rula nu doar Windows 10, ci si Ubuntu 16.04.

Dimensiunile GPD Pocket sunt de 180mm x 106 mm, cu o grosime de 19.5mm si o greutate de 480 de grame, deci accentul a fost pus in totalitate pe portabilitate. Privind comparatia dintre GPD Pocket si un MacBook Air intelegeti cam cat de mare este diferenta dintre ele, dar si cat de mic este segmentul de utilizatori caruia i se adreseaza acest produs.

GPD Pocket va avea un pret de vanzare de 600 de dolari in momentul lansarii pe piata, unul destul de mare pentru ceea ce promite el sa faca. Ideea unui laptop ca GPD Pocket este foarte buna, insa si daca pretul de vanzare este suficient de mic, iar in aceasta situatie, cei care l-au sustinut cu donatii il vor primi la 400 de dolari, acesta fiind pretul corect.

GPD Pocket laptop mic

GPD Pocket laptop mic 1

GPD Pocket laptop mic 2