Prima Pagina Facebook Facebook a devenit o “casa” pentru psihopati

Facebook a devenit o “casa” pentru psihopati

Facebook este cea mai mare retea de socializare de pe planeta, iar asta inseamna ca ea este folosita de catre toate felurile de oameni in momentul de fata. Printre acestia se afla inclusiv criminali si psihopati, iar unii dintre ei aleg sa se foloseasca de serviciul Facebook Live pentru a transmite inclusiv crime, sau sinucideri, iar situatia nu este chiar atat de noua.

Doar in ultimele luni Facebook Live a fost folosit pentru a ne arata in direct maltratarea unui tanar cu dizabilitati, violarea unei fete, sau uciderea unei persoane din SUA. In imaginile de mai jos puteti vedea barbatul care a ucis un batran in plina strada si a incarcat un clip video pe Facebook cu aceasta crima, el transmitand mai apoi in direct o confesiune a crimei.

Acestea sunt doar cele mai recente transmisiuni in direct facute folosind Facebook Live, serviciul fiind utilizat in moduri pe care Facebook probabil nu le banuia. Desi Facebook Live a fost gandit ca un serviciu care sa le permita oamenilor sa transmita in direct orice fel de ganduri, sau actiuni, iata ca din pacate unii se folosesc de serviciu pentru a distribui inclusiv crime, violuri, sau chiar sinucideri.

Cei de la Facebook nu au cum sa opreasca oamenii din a transmite orice si cu siguranta exista foarte multe alte transmisiuni similare care n-au ajuns in atentia presei. Orice persoana care are un telefon si un cont de Facebook poate transmite orice doreste pentru audienta dispusa sa o urmareasca, iar asta aduce foarte multe probleme pentru compania americana.

Voi ce parere aveti despre Facebook Live si ceea ce transmit oamenii ?

facebook live crima

 • joe

  E suficient să vedem psihopații de pe site-uri :))

 • Alex. S.

  😂😂😂

 • Askforme69

  Problema devine majora atunci când părinții nu sunt conștienți de pericolul la care își expun copii, permițându-le sa aibă Facebook și altfel de aplicații de genul acesta, de la vârste foarte fragede. Încerc sa le explic prietenilor mei care au copii…dar nu ai cu cine…din păcate.

 • puiu

  Mare dreptate ai!!!
  Askforme69

 • Andrews

  Mie personal funcția de Live mi se pare o porcărie. Într-adevăr, există conferințe, lansări ale unor produse, decernarea anumitor premii, unde poți înțelege rolul acestei funcții. Dar din păcate maxim 5% din Live-uri sunt făcute pentru ceva important. Restul de 95% reprezintă copilași de 10, 11 ani care vor să fie interesanți, puștani și puștoaice care stau în fața telefonului și nu spun ABSOLUT NIMIC.

 • Andrews

  Nu vreau să fac reclama, dar intrați pe grupul “Offtopic” (este un grup închis, dați cerere și în maxim o zi va este acceptată). Veți vedea acolo ce înseamnă cu adevărat cretinitatea și live-uri fără niciun sens. Afest grup este exemplul real pentru ce reprezintă funcția de Live pentru generația asta