Facebook a devenit o “casa” pentru psihopati

Facebook este cea mai mare retea de socializare de pe planeta, iar asta inseamna ca ea este folosita de catre toate felurile de oameni in momentul de fata. Printre acestia se afla inclusiv criminali si psihopati, iar unii dintre ei aleg sa se foloseasca de serviciul Facebook Live pentru a transmite inclusiv crime, sau sinucideri, iar situatia nu este chiar atat de noua.

Doar in ultimele luni Facebook Live a fost folosit pentru a ne arata in direct maltratarea unui tanar cu dizabilitati, violarea unei fete, sau uciderea unei persoane din SUA. In imaginile de mai jos puteti vedea barbatul care a ucis un batran in plina strada si a incarcat un clip video pe Facebook cu aceasta crima, el transmitand mai apoi in direct o confesiune a crimei.

Acestea sunt doar cele mai recente transmisiuni in direct facute folosind Facebook Live, serviciul fiind utilizat in moduri pe care Facebook probabil nu le banuia. Desi Facebook Live a fost gandit ca un serviciu care sa le permita oamenilor sa transmita in direct orice fel de ganduri, sau actiuni, iata ca din pacate unii se folosesc de serviciu pentru a distribui inclusiv crime, violuri, sau chiar sinucideri.

Cei de la Facebook nu au cum sa opreasca oamenii din a transmite orice si cu siguranta exista foarte multe alte transmisiuni similare care n-au ajuns in atentia presei. Orice persoana care are un telefon si un cont de Facebook poate transmite orice doreste pentru audienta dispusa sa o urmareasca, iar asta aduce foarte multe probleme pentru compania americana.

Voi ce parere aveti despre Facebook Live si ceea ce transmit oamenii ?

facebook live crima