iPhone 8 – lansare amanata pentru noiembrie

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat in noiembrie, cu 2 luni mai tarziu decat de obicei, unele componente noi fiind greu de fabricat.

iPhone 8 va fi lansat cel mai devreme in luna noiembrie de catre compania Apple, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile. Acestea nu sunt primele informatii care sugereaza faptul ca lansarea iPhone 8 nu va avea loc in septembrie, asa cum se astepta toata lumea, ci in luna noiembrie, cu aproximativ 2 luni mai tarziu decat in mod normal.

Practic, iPhone 8 nu va intra in productie in august/septembrie, asa cum s-a intamplat in fiecare an pana in prezent, ci abia in octombrie/noiembrie. Din moment ce iPhone 8 va intra in productie atat de tarziu, este cat se poate de clar ca lansarea pana in luna noiembrie este imposibila, deci ar trebui sa fim pregatiti pentru acest lucru.

Motivul lansarii intarziate a iPhone 8 ? Unele componente de ultima generatie au fost comandate special de catre compania Apple pentru terminal si sunt greu de produs. Partenerii companiei Apple nu pot face fata cerintelor celor din Cupertino privind componentele iPhone 8, astfel ca in final vanzarile de terminale iPhone vor fia fectate in 2017.

iPhone 8 – lansare amanata pentru noiembrie

iPhone 7S va fi lansat in septembrie de catre cei de la Apple pentru a avea un produs nou disponibil in acea perioada, insa multa lume il va ignora asteptand dupa lansarea iPhone 8. Ecranul OLED, noul chip A11 produs cu un proces de fabricatie de 11nm, noi module 3D Touch si noile camere 3D reprezinta principalele probleme ale Apple pentru iPhone 8.

Vanzarile totale de terminale iPhone ar putea scadea cu 10/20 de milioane de unitati in 2017 avand in vedere ca lansarea iPhone 8 va fi amanata de catre Apple. Vorbim despre o cifra ce reprezinta pana in 10% din vanzarile totale de terminale iPhone estimate pentru 2017, dar Apple nu are de ales din moment ce vrea sa lanseze un iPhone 8 revolutionar.

Se implinesc deja cateva saptamani de cand tot auzim ca iPhone 8 va fi lansat in noiembrie de catre cei de la Apple, deci planurile Apple incep sa se apropie de finalizare. Din punctul meu de vedere, Apple va avea parte de un esec major anul acesta daca va lansa iPhone 7S intai si iPhone 8 mai apoi, asa ca probabil isi va “motiva” partenerii sa-i indeplineasca toate cerintele.

iphone 8 lansare noiembrie

17 COMENTARII

  1. Cumva mi se pare mie ca articolul asta apare in fiecare an cam prin aceasta perioada. Prin iulie apare ala in care se spune ca iarasi e posibil sa se amane deoarece nush ce componenta nu e gata sau nu indeplineste cerintele si e trimisa la redesign.
    Iar in final, prin august ,apare ala in care se amana deoarece rata de defecte la mass production e prea mare iar Foxconn cauta metode sa imbunatateasca fluxul tehnologic (sau cosmarul cosmarurilor – apple sa gandeste sa renunte la nush ce feature).
    Dupa lansarea din septembrie – apare ala cu disponibilitatea modelelor pentru tarile din valul 1 si ce penurie o sa fie si la noi cand va intra valul 2 si cum se vor gasi doar modelele albe de 32Gb.

    E prea multa emotie, devine insuportabil! Trec pe Android!

  2. Se spune va fi prezentat in Septembrie, cu livrare din Noiembrie. Deci cred ca va fi disponibil la precomanda, cu stocuri din Noiembrie. La fel ca la Jet Black.

  3. Hai ma, da-o naibii de poziționare a camerei, ca deja încep sa ma obișnuiesc cu ea. Atât timp cât nu avem senzor de amprenta pe spate, totul e Ok. Cred ca tine mai mult de obișnuința pentru ca dacă din prima ar fi lansat iPhone cu camera duala verticala de la început, nu ar mai fi fost problema. Cred ca aceata poziționare este intr-un fel sau altul justificata, nu știu cum, dar vom afla.

  4. Văzând organizarea componentelor interne intr-un articol anterior, încep sa cred ca aceasta poziționare ar avea un alt scop decât simpla schimbare a designului. Posibil o mai eficace administrare a spațiului. Oricum, cum am mai spus de mult, e prea devreme ca sa îmi dau cu părerea. Rezultatul final este cel care trebuie criticat, nu tot felul de speculații.

  5. Clar că poziționarea camerei are legătură cu poziția componentelor interne, dar asta nu face mai atrăgător designul camerei.
    Utilizatorul se bucură de designul exterior, nu de cel interior.

    De ce alți producători pot face smartphone-uri atrăgătoare? Imaginează-ți ce ai finalement spus tu sau alții dacă Samsung ar fi venit cu hidoșenia asta…
    Cel mai probabil, camera iPhone 8 va rămâne un fail din punct de vedere al designului.

  6. si cand Note 8 va veni tot cu doua camere vertical puse…OOO altceva, sunt pe mijloc arata superb,asa daaa…ne uitam intern nu extern, intelegem de ce mizeria de samsung le-au pus pe verticala

  7. Lasă ca a avut și Samsung suficiente eșecuri, dar nu am comentat nimic. Pentru mine e simplu, domnule: nu-mi place, nu ma interesează! Rapid sa îmi scoți ochii…