iPhone 8 ar putea avea doua baterii incluse

iPhone 8 are o buna parte dintre secrete dezvaluite de catre o noua schita care prezinta multe dintre schimbarile pregatite de Apple.

iPhone 8 are cateva secrete noi dezvaluite astazi de catre doua imagini care prezinta structura interna a smartphone-ului dezvoltat in aceasta perioada de catre compania Apple. In cele doua imagini de mai jos puteti vedea intreaga structura interna a iPhone 8, dar si modul in care va fi pozitionata placa logica in interiorul caracsei, plus unele componente ale sale.

Incepem cu aceste componente interne care isi vor gasi loc pe placa logica a iPhone 8, un chip A11 cu un procesor nou si 3 GB RAM fiind afisati in prima imagine. Foarte clar sunt vizibile si memoria RAM, chip-ul Wi-Fi, locasul pentru introducerea unei cartele SIM, dar si alte componente pe care cei de la Apple intentioneaza sa le integreze in iPhone 8.

Puteti observa ca Apple intentioneaza sa modifice structura placii logice a iPhone 8 pentru a putea implementa modificari substantiale pentru noul sau smartphone. Mai exact, puteti vedea in cea de-a doua imagine ca aceasta placa logica este modificata special pentrua permite includerea unei camere duale verticale in iPhone 8, dar si a unor noi baterii.

iPhone 8 ar putea avea doua baterii incluse

iphone 8 doua baterii

Mai exact, compania Apple ar dori sa integreze o baterie principala de capacitate mare in iPhone 8, marcata cu galben in poza de mai jos, dar si una de dimensiune mai mica, vizibila in partea dreapta jos. Un zvon de acum cateva saptamani sugera acest lucru, iar imaginea de mai jos ar fi fost preluata recent direct de la un partener al companiei Apple care dezvolta iPhone 8 in momentul de fata in vederea lansarii.

Separat de acestea, putem vedea ca iPhone 8 va avea 3D Touch la baza implementat in 3 pozitii diferite, dar si ca acea camera duala verticala este inghesuita intre componente. In partea superioara a carcasei iPhone 8 putem vedea camera frontala 3D, senzorul de proximitate, senzorul de lumina ambientala si difuzorul, multe schimbari fiind vizibile si aici.

Practic, schita de mai jos ne arata ca Apple va implementa foarte multe noutati in iPhone 8, multe componente fiind inghesuite unele langa altele in carcasa. Este greu de spus acum cate dintre aceste informatii privind iPhone 8 sunt adevarate, insa aceasta este a doua schita care arata exact aceasta schimbare pentru produsele celor din Cupertino.

iphone 8 doua baterii 1