Apple amana lansarea Carpool Karaoke

Apple a decis sa amane lansarea Carpool Karaoke, probabil cel mai asteptat show pe care compania americana urmeaza sa il lanseze pentru Apple Music. Motive pentru aceasta amanare nu au fost oferite de catre cei de la Apple, dar surse din cadrul companiei le-au spus celor de la Reuters despre faptul ca show-ul nu va fi lansat prea curand.

Se pare ca Carpool Karaoke va ajunge in Apple Music spre sfarsitul acestui an, dar nu se stie deocamdata cand, Apple evitand sa ofere o data clara. Apple trebuia sa organizeze luna trecuta si o petrecere pentru a promova Carpool Karaoke, insa ea a fost amanata pentru ziua de ieri, dar din nou nu au fost oferite detalii pentru aceasta schimbare.

Avand in vedere ca Apple este o companie care cauta intotdeauna perfectiunea, amanarea lansarii Carpool Karaoke are cel mai probabil legatura cu probleme de productie. Fie ca este vorba despre calitatea materialelor, fie ca vedetele dorite n-au avut timp sa participe, situatia finala pune compania in postura de a amana lansarea emisiunii.

Probabil intr-un anumit punct cei de la Apple vor anunta si cand va fi lansat Carpool Karaoke in Apple Music, dar deocamdata nu se stie nimic sigur.

Apple, a company known for its precisely coordinated product launches, declined to explain the delays, but said in a statement that “Carpool Karaoke: The Series will premiere on Apple Music later this year.”

Apple lansare Carpool Karaoke