Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 ar putea fi lansat doar cu iPhone 7S

iPhone 8 ar putea fi lansat doar cu iPhone 7S

iPhone 8 ar putea fi lansat numai cu iPhone 7S pe piata, fara ca un iPhone 7S Plus sa isi faca aparitia in toamna acestui an, impreuna cu el.

iPhone 8 va fi lansat anul acesta de catre compania Apple, iar zvonuri recente sugerau faptul ca Apple ar dori sa lanseze acest smartphone impreuna cu iPhone 7S si iPhone 7S Plus pe pietele globale. Ideea din spatele acestei lansari are la baza faptul ca iPhone 8 va ajunge in noiembrie pe piata, in timp ce iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor fi lansate in septembrie.

Aceste zvonuri indica faptul ca trei noi modele ale iPhone vor fi lansate in 2017, iPhone 8 fiind unul dintre ele, insa informatii aparute astazi sugereaza o alta desfasurare a lucrurilor. Mai exact, informatii ce par a proveni direct de la Foxconn sugereaza faptul ca iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate impreuna pe piata, deci iPhone 7S Plus ar iesi din planurile Apple.

Exista posibilitatea totusi ca Apple sa lanseze iPhone 8 si iPhone 8 Plus pe pietele globale, dar detalii foarte clare nu se cunosc deocamdata despre asta. indiferent de situatie, se pare ca Foxconn a primit deja comenzi de la compania Apple pentru a fabrica doua modele ale iPhone 8, iar la sfarsitul lunii iunie ar trebui sa-i ajunga si componentele pentru terminale.

iPhone 8 ar putea fi lansat doar cu iPhone 7S

Avand in vedere ca zvonurile de pana azi sugerau ca iPhone 8 va fi lansat in noiembrie, exista posibilitatea ca Foxconn sa fi primit acum comenzi pentru iPhone 7S si iPhone 7S Plus. Daca aceasta teorie este adevarata, atunci comenzile pentru iPhone 8 ar putea ajunge la cei de la Foxconn mai tarziu, materialele putand fi livrate chiar si in septembrie.

Multe dintre informatiile care apar in momentul de fata sunt conradictorii, iar asta sugereaza faptul ca Apple inca nu a definitivat planurile pentru iPhone 8. Acest lucru nu este neobisnuit, insa daca lansarea va avea loc intr-adevar in septembrie, atunci in perioada urmatoare ar trebui sa aflam si detalii finale cu privire la aparitia iPhone 8.

“Some our friends from Foxconn confirmed that Foxconn received an order for two new models. It’s mean that Apple will be released two, not three models. Some resources leaked information that Foxconn will begin to receive the first deliveries of the material for packing the goods in the last week of the June. “

Realitatea este ca e putin probabil ca Apple sa lanseze un iPhone 7S singur in septembrie si un iPhone 8 abia in luna octombrie. Exista totusi posibilitatea ca unele dintre zvonurile iPhone 8 sa fie false si lansarea sa nu fie totusi amanata chiar atat de mult, asa ca ramane sa vedem ce vom afla in perioad urmatoare.

iPhone 8 lansare iphone 7s

 • Srb Srb

  “Today we can tell you , that it’s not true. In this fall we can see only two models with new technology. Very interesting that rumors leaked new iPhone 8 and big iPhone 8 Plus will have similar dual cameras. ”

  Deci vor sa spuna cred ca nu vor lansa iphone 7s (acelasi design cu 7) ci de fapt sa lanseze 2 modele iphone 8 si 8 plus

 • Srb Srb

  Cred ca ce va aparea din luna Mai o sa fie mai aproape de realitate

 • MrUnivers

  Cautati testul de viteza pt Iphone pe EverythingApplePro (YouTube)-astept comentariile cu interes👍!

 • DanRO

  D-abia aștept sa apăra iPhone 7s.❤️ Deja m-am sictirit de 6s nici bateria nu mai tine. 😂

 • DanRO

  Sper sa nu iasă cu 2 camere pe spate ca dau compania in judecată ! 😂

 • corco

  Este putin logic ca 7s plus sa iasa din planurile Apple, intrucat o sa ramana varianta ieftina, adica 7s si varianta de top 8 sau de ce nu 8 +. Iphone 7s plus ar trebui normal sa vina la acelasi pret cu iphone 8 de 64gb, hai sa fim seriosi cine l-ar mai cumpara atunci. Iphone 7s o sa vina la 750€.

 • Radu

  Nu cred ca o sa mai adauce si iphone 7s adica n-are rost

 • David

  ar trebui s-o schimbi,nici pe mine nu prea mă ține mai mult de 5h usage

 • DanRO

  Am fost programat la Apple Store cu înlocuire gratuită dar dura 15 zile și m-am lăsat.