Google Maps are noi functii pentru salvarea locatiei de parcare

1

Google Maps, aplicatia de navigatie pentru iPhone si iPad, a fost actualizata noaptea trecuta de catre compania Google cu noi functii extrem de interesante. Mai exact, utilizatorii Google Maps functia care ne sugera automat sa salvam o locatie drept loc de parcare a fost imbunatatita cu o serie de noutati pe care utilizatorii le cer de ceva vreme.

In momentul in care utilizatorul ajunge la locatia spre care navigheaza, in meniul Google Maps pentru locatie exista si optiunea Set as parking location. Dupa activarea ei, va fi afisata litera P in locatia pe care am ales-o pentru a fi salvata drept loc de parcare pentru Google Maps, o multitudine de alte optiuni fiind deasemenea disponibile.

Utilizatorii Google Maps pot inregistra notite pentru locatia in care au parcat masina, atat in ceea ce priveste adresa de parcare, cat si in ceea ce priveste expirarea unui termen pentru parcare. Locatia in care am parcat masina poate fi partajata din Google Maps foarte simplu si usor de catre noi, astfel ca putem folosi un reminder pentru a sti cand sa o ridicam, eventual.

Google Maps are de ceva vreme functia care tine minte locatia in care am parcat masina, iar aceste functii noi completeaza ceea ce Google ofera. Functia este disponibila in momentul in care iPhone-ul nostru este conectat prin Bluetooth sau USB cu o masina, in momentul deconectarii Google Maps afisand uneori optiunea de a salva locatia.

Google Maps functii parcare masina