Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 concept arata cel mai frumos produs Apple

iPhone 8 concept arata cel mai frumos produs Apple

iPhone 8 este prezent intr-un nou concept in cursul acestei zile, iar el ne arata cel mai frumos produs pe care compania Apple il poate lansa pe pietele globale. Puteti vedea in clipul video de mai jos un iPhone 8 cu adevarat impresionant care are un ecran ce acopera intregul panou frontal, dar si un Touch ID integrat sub acesta, nu in carcasa.

Design-ul total al acestui iPhone 8 seamana destul de mult cu cel al primului model al iPhone, iar compania Apple ar intentiona sa faca exact acealsi lucru. Carcasa acestui concept pentru iPhone 8 este totusi segmentata de catre graficianul care l-a realizat, insa ideea in sine este destul de interesanta si poate fi aplicata de catre cei de la Apple.

In momentul de fata mai toate zvonurile legate de iPhone 8 sugereaza faptul ca noul produs Apple va arata destul de similar cu ceea ce vedem in conceptul de mai jos. Voi ce parere aveti despre acest iPhone 8 ?

 • ioany

  O parere despre Iphone 8 o poti avea cand apare , in rest in fiecare an au aparut zeci de concepte care mai de care mai frumoase pentru ca in final sa apara acelasi telefon ca in anul precedent cu cateva upgrade-uri minore.

 • tom’s iphone

  Corect, ioany.

 • Srb Srb

  Sa speram ca va pastra feelingul jet black dar cu un screen to body ratio de 75-80% si bineinteles touchid in panoul frontal

 • Andreea

  Dacă și asta o sa fie încă o dezamagire nu-i problema, apare iPhone 9😂

 • gelu

  Jet black , culoarea aia copiata de la Samsung ?
  Ce e asa frumos in iPhone-ul ala ? Apare ca un iPhone 6 sau 7 , iar display pe toata partea frontala nu va avea .
  Sa nu mai vorbim de uratenia aia de camera duala din spate .

 • Nosferatul1988

  Ma intreb , oare dc nu iti place tie iphon-ul, si imi raspund in acelas timp,pentru ca nu iti permiti un iphone si singura chestie care o poti face , este sa critici si sa urasti iphone ca telefon , chiar daca nu ai habar ce face un iphone , ce senzatie iti ofera sau mai bine zis , de ce are 2 camere, ce fac acele camere etc,plus ca designul de la camera este super reusit,dar ce sa ii ceri lui gelu:)). gelu. forever nokia si samsung. brandurile saracului

 • Srb Srb

  Arta nu e pt toti. Negru a fost lansat mai intai pe iphone 3gs. Mai invata istorie

 • Alex

  Tu iubești iphone pt. ca dai multi bani? Ești mult dus cu pluta(și nu te întorci cu iahtu) xDDD. Daca compari ce face un Samsung ai sa vezi ca iphone o suge le greu.

 • richard

  dc o iei asa, Nokia si Samsung aveau tel pe negru lucios si mat cu mult inainte ca Apple sa stie sa faca telefoane.

 • richard

  ”ca designul de la camera este super reusit” – adica acel bumpspate de camila care face ca tel sa atarne intr-o parte dc e pus pe o suprafata plana? o inebunit lumea.

 • Srb Srb

  vorbim de era smartphone, era incepand cu 2007