Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – primul test de performante al procesorului

iPhone 8 – primul test de performante al procesorului

iPhone 8 ne este adus din nou in atentie cu un test de performante ce este prezentat ca fiind fals, dar care arata un spor major al puterii de procesare.

iPhone 8 este prezentat astazi intr-un presupus test de performante facut pentru ceea ce ne este aratat a fi noul chip A11 care va fi folosit de catre compania Apple. In imaginea de mai jos puteti vedea rezultatele acestui presupus test de performante facut pentru un presupus iPhone 8, iar rezultatele sale sunt absolut impresionante pentru un smartphone.

Vorbim despre un presupus chip A11 pentru iPhone 8 in care se regaseste un procesor quad-core cu cel putin 2 nuclee tactate la viteza de 2.74 GHz. In aceasta configuratie, acest presupus iPhone 8 ar obtine un 4537 puncte in testul single-core pentru proesor si 8975 puncte in testul multi-core, diferentele in performante fiind foarte mari fata de iPhone 7 Plus.

Mai exact, in testul single-core vorbim despre o crestere in performante de 30% pentru iPhone 8, in timp ce pentru testul multi-core diferenta este de peste 50%. Practic, acest prsupus test de performante pentru iPhone 8 dezvaluie performante similare cu cele ale unora dintre Mac-urile care au procsoare Intel, iar la asta nu se prea asteapta nimeni.

iPhone 8 – primul test de performante al procesorului

Desi rezultatele sunt impresionante, fondatorul Geekbench, aplicatia cu care ar fi fost facut acest test de performante al iPhone 8 sustine ca el ar fi fals. Mai exact, el afirma ca imaginea ar fi fost modificata in Photoshop de catre cei care au publicat-o online, deci ramane sa vedem in urmatoarele saptamani daca iPhone 8 are intr-adevar performante atat de bune.

Nu este exclus ca iPhone 8 sa aiba un procesor A11 care sa aiba rezultate single-core cel putin la fel de bune precum cele din imaginea de mai jos. Pentru testele multi-core e putin probabil ca iPhone 8 sa inregistreze un punctaj la fel de bun, dar ne putem astepta ca indiferent de situatie, iphone 7 Plus sa fie depasit fara probleme.

Avand in vedere ca iPhone 8 se apropie de stadiile finale ale procesului de testare, vom vedea tot mai multe imagini de acest gen in perioada urmatoare. Sunt sigur fara vreun dubiu ca iPhone 8 va fi cel mai performant iPhone de pana acum, dar si ca isi va recuceri “coroana” de “rege” al smartphone-urilor in ceea ce priveste performantele.

iphone 8 test performante

 • m.ionut

  Pai bineînțeles 😉

 • gelu

  Fals 100% . In 25 martie nici nu cred ca aveau o placa de baza functionala si nici vreun procesor functional .
  Curios cum apar astfel de “facaturi” la o luna dupa presupusul test .

 • Mr. Tambourine Man

  Corect.
  Cred si eu ca abia acum se apuca de iPhone 8, dupa ce au vazut Esoptu’.
  Se amenajeaza sediul, se tunde iarba, se aseaza scaunele, se comanda popcorn.
  Dupa care poate incepe munca la iPhone 8.
  Asa ti-a spus tie femeia de serviciu.

 • IsVel

  Nu cred!

 • gelu

  Vezi ca nu te-ai trezit bine si ai inceput sa trollezi . Deocamdata Apple nu stie ce componente va avea in iPhone 8 , vezi touch ID , deci ce IO (input-output signals) o sa aiba placa de baza . Plus ca majoritatea componentelor o sa inceapa sa fie livrate mult mai tarziu anul asta.
  Apoi crezi ca TSMC le face 10 procesoare pt teste, mai ales ca vorbim de un nou proces de fabricatie ?
  Se vede ca habar nu ai de tehnologie si postezi doar ca sa trollezi, ca de obicei .

 • ibadea

  Scor de desktop 🙂

 • Srb Srb

  Daca tu crezi ca in luna asta apple nu testeaza componente in cantitati limitate pt a vedea cum reactioneaza la caldura frig daca se incalzeste in anumite carcase etc,se vede ca gelul nu stie nimic.

 • Srb Srb

  Yea baby

 • ioany

  Maine o sa apara testul de performanta la Iphone 9 cu procesorul A12 sa vedeti ca o sa bata si calculatoarele de la NASA in testul single-core. Astea sunt bune la rubrica divertisment. Nu exista inca nici un Iphone 8 iar atunci cand va apare, performantele sale vor trebui comparate cu Note 8 de exemplu nu cu un telefon aparut cu 8 luni inainte .

 • Heath

  Daca tot credeti că este real :
  Gsmarena “if we do choose to believe the leaked image, then also note that the iPhone 8 will come with a screen resolution of 2,800×1,242, which makes for an incredibly odd 20.2:9 aspect ratio”

  20:9 !!! Asta chiar va fi telecomanda
  Sau acum nu mai credeți că este real?

 • Srb Srb

  crezi tu ce vrei, lasa-ne pe noi.Noi vorbim de perf,tu zici de nu stiu ce rezolutie

 • Mr. Tambourine Man

  Gelu de fapt e un Georgică sau chiar el

 • Teodor

  Nu este nimic mai mult decât o informatie neverosimilă. E prea “lungă” imaginea ca sa fie un screenshot. Oricum cred ca i8 in versiunea de top va avea un scor mai bun decât acesta.

 • Srb Srb

  pai daca o sa aiba aspect ratio 20:9 e lungaaa

 • sparky

  Ioany cred ca tu nu stii ce vorbesti

 • sparky

  Telefoanele sunt testate cu cel putin 8 luni inainte de a fi testate , ei au iphone 8 de anul trecut

 • sparky

  sau de la inceputul lui 2017 in teste

 • sparky

  Tu crezi ca il creeaza cu 2 luni inainte sa apara ?:)))

 • ioany

  Nu il creeaza cu vreo 3 ani inainte. De asta nu au nici acum o solutie de implementare a cititorului de amprenta in ecran … ca il au gata de anul trecut. Aproape tot ce apare acum legat de Iphone 8 sunt stiri de cancan pentru a avea …stiri.

 • gelu

  Sunt sigur ca in luna martie Apple nu are nici macar o mostra de processor . Si nici nu o sa aiba pana prin iunie , si asta daca se pastraza lansarea in septembrie .
  Cat despre gel , foloseste-l pe tine insuti cand te joci in privat cu Tamburina .

 • gelu

  Corect – numai iSheep sunt in stare sa creada ca iPhone e deja facut cu un inainte si ca Jobs a conceput in avans toate iPhonele inclusiv cel aniversar care nu o sa apara la nici o aniversare .
  Stiri ca sa se pastreze in atentie , acum ca S8 a facut iPhone sa para o antichitate .

 • Srb Srb

  Mda cand ai zis ca esti sigur ca nu au niciun procesor pt QA in luna aprilie-mai deja te-am pierdut