Prima Pagina Apple iOS 10.3.2 beta 4 vs iOS 10.3.1 – comparatia performantelor

iOS 10.3.2 beta 4 vs iOS 10.3.1 – comparatia performantelor

iOS 10.3.2 beta 3 si iOS 10.3.1 apar astazi intr-o comparatie a performantelor pentru a ni se arata care dintre ele ruleaza mai bine pe diverse modele ale terminalelor iPhone. In clipurile video de mai jos puteti vedea cat de rapid ruleaza iOS 10.3.2 beta 3 si iOS 10.3.1 pe iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 si iPhone 6S, diferentele intre terminale fiind, desigur, minore in acest punct.

Stiti deja ca iOS 10.3 vine cu un nou sistem numit APFS care administreaza mai eficient fisierele din iDevice-uri si intareste securitatea, el crescand deasemenea performantele generale. Avand in vedere ca iOS 10.3.1 si iOS 10.3.2 vor fi lansate succesiv, este normal sa nu vedem diferente mari intre performantele acestor doua actualizari, iar compania Apple nu ne arata ceva diferit.

iOS 10.3.1 si iOS 10.3.2 beta 3 sunt la fel de rapide in cam toate task-urile pe care cel care a realizat clipurile video de mai jos incearca sa le intreprinda pe terminale. Avand in vedere ca aceasta este a treia versiune beta a iOS 10.3.2, este destul de clar ca performantele generale ale sistemului de operare nu vor creste pana in momentul lansarii versiunii finale, asa ca nu trebuie sa va asteptati la altceva.

Acestea fiind spuse, iOS 10.3.2 nu va aduce schimbari in ceea ce priveste performantele, cel putin nu in raport cu iOS 10.3.1.

 • boby67

  Beta 4….

 • roastedwookie

  tot nu au reparat problema la poze pe iph 7 si 7 plus

 • sawrl

  care problema bro, ca te tot vad de cateva posturi pe aici…cu aceasta problema. descrie-ne si noua

 • roastedwookie

  fac poza afara sau inauntru, si cand ma uit la poza in Photos, daca dau doublu tap pt zoom, nu are detalii poza si culorile zici ca is de pictura deaia in ulei. Sinpe forum la apple este un thread cu problema iphone 7 photos watercolor. Mai ales cand in poza sunt si persoane, atunci se vede cel mai bine problema. Am comparat poza facuta cu SE si cu al meu 7…poza de pe SE este mult mult mai buna, are detalii, sharpness, culorile pe obiecte si persoane sunt ok.

 • roastedwookie

  culmea ca am verificat pe vreo 3 telefoane iphone 7… la fel se prezinta. Nu ma asteptam la asa o gafa la capitolul algoritmi de imagine avand in vedere ca in celelalte modele nu este problema. O sa vad maine un 6S la birou, dar mai mult ca sigur ca nici ala nu are problema asta daca SE nu o are

 • Marian

  Mai făcut curios, eu nu am acea problema pe iPhone 7

 • roastedwookie

  nici eu nu am observat initial, pana nu am verificat mai in amanunt.

 • Norbert

  nici la mine nu este prezent problema . I7+

 • Norbert

  la mine pe i7+ nu e nicio problema

 • roastedwookie

  mi-am luat azi 7+ in loc. o sa verific din nou si pe photo si pe portrait