Prima Pagina Apple Apple Store Dubai Mall are o caracteristica unica de constructie

Apple Store Dubai Mall are o caracteristica unica de constructie

Noul Apple Store din Dubai Mall se bucura de o caracteristica unica de constructie pe care compania Apple a creat-o pentru a face magazinul si mai impresionant. In imaginea animata de mai jos puteti vedea despre ce este vorba, noul Apple Store din Dubai Mall avand ferestre motorizate din fibra de carbon care se inchid intr-un mod nemaivazaut pentru vreun magazin Apple.

Apple sustine ca aceste geamuri au fost create in acest mod pentru a minimiza utilizarea aparatelor de aer conditionat in magazin, zona fiind una in care se ating temperaturi extrem de mari. Vorbim despre 18 geamuri care au lungimi de 11.5 metri fiecare, Apple afirmand ca aceasta ar fi cea mai mare instalatie kinetica “de arta” din lume.

Acest magazin este amplasat chiar vis-a-vis de celebrul hotel Burj Khalifa, iar ferestrele au fost inspirate din istoricul local, asa cum obisnuieste Apple sa faca. Deci, ce parere aveti despre aceasta realizare ?

“To mitigate Dubai’s climate, Foster + Parters designed eighteen 37.5-foot-high motorized “Solar Wings” that respond to the ever-changing environmental conditions. When the sun is at its hottest they cool the store, and in the evenings they open to welcome everyone to the public terrace. Inspired by the the traditional Arabic Mashrabiya, each “Solar Wing” is locally fabricated from 340 carbon fiber reinforced polymer rods, and at 180 feet wide, the 18 panels make up one of the world’s largest kinetic art installations.”

 

apple store dubai aripi solare

 • Srb Srb

  Superb. Intre timp ,samsung a mai construit o fabrica unde isi otraveste angajatii

 • gelu

  Da, intr-adevar – ditamai constructia ca sa pui 3 telefoane , doua laptopu-uri si un destop in interior .
  Apple sa pricepe sa suceasca mintile celor care poseda mai putina materie cenusie . Pe asta se si bazeaza .

 • Srb Srb

  mai au si copaci, au si back office,stocuri,service etc….
  gelule,mai opreste-te sa te dai cu gel ca iti ia din punctele IQ
  Stim ca doar tie iti place sa te freci cu utilizatorii samsungintr-un spatiu foarte stramt

 • Terrymada

  😂😂😂

 • unixes

  gelu, Apple are atatea produse ca are putea sa le vanda intr-o camera de camin. Si tu nu ai nevoie de prea mult spatiu, cu un pat si o scrumiera in 20 m2 ti-ar fi indeajuns, asa-i?

 • Mr. Tambourine Man

  Nu te certa cu clona