iPhone 8 – schita care confirma functia mult asteptata

iPhone 8 este prezentat astazi intr-o noua schita care pare sa confirme faptul ca vom avea un sistem de incarcare wireless integrat de Apple.

iPhone 8 urmeaza sa aiba o functie asteptata de ani si ani de zile de catre fanii companiei Apple, o schita aparuta astazi confirmand acest lucru pentru noi. Mai exact, in imaginea de mai jos puteti vedea schita iPhone 8 are a fost publicata in aceasta seara, ea aratandu-ne ca Apple vrea intr-adevar sa integreze un sistem de incarcare wireless.

De ani si ani de zile tot asteptam integrarea unui asemenea sistem de incarcare in iPhone, iar compania Apple urmeaza sa ni-l ofere intr-un final in iPhone 8. Pad-ul pentru incarcare wireless care ar trebui sa fie disponibil in iPhone 8 ocupa o buna portiune din carcasa, iar compania Apple ar trebui sa ne ofere si incarcare rapida in noul smartphone.

Pana acum nu ni s-a spus clar daca iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless similar cu cel din Apple Watch, sau daca ea va fi posibila si la distanta. O sursa nesigura a indicat faptul ca iPhone 8 ar urma sa permita incarcarea wireless la o distanta de maxim 5 metri de pad-ul de incarcare, insa acest lucru pare destul de putin posibil.

iPhone 8 – schita care confirma functia mult asteptata

Separat de acestea, noua schita pentru iPhone 8 ne arata din nou camera duala verticala pe care cei de la Apple ar dori sa o ofere anul acesta. Apple ar schimba pozitia camerei duale in iPhone 8 din cauza noilor componente interne pe care intentioneaza sa le ofere, aceasta parand a fi singura metoda de a le “inghesui” pe toate in carcasa terminalului.

Partea interesanta a acestei schite sta in faptul ca ea nu arata vreun Touch ID care ar putea fi implementat in carcasa iPhone 8, asa cum au spus unele zvonuri. Deocamdata nu se stie sigur daca Apple va reusi sa integreze Touch ID sub ecranul iPhone 8, sau va integra cititorul de amprente in carcasa, dar va fi interesant de vazut ce se va intampla.

Integrarea unui sistem de incarcare wireless in iPhone 8 a fost zvonita de atat de multe surse incat printre ele se afla sigur si unele din cadrul Apple. Aceasta, impreuna cu noua camera duala verticala, sunt schimbari sigure pentru iPhone 8, ecranul care acopera intreagul panou frontal fiind desigur o alta modificare ce este sigura.
iphone 8 incarcare wireless