WhatsApp aduce o noua functie pentru poze

WhatsApp imbunatateste constant aplicatia care poate fi instalata pe terminalele iPhone din lumea intreaga, peste 1.5 miliarde de persoane folosind serviciul in fiecare luna. O aplicatie atat de populara precum WhatsApp trebuie sa aiba in mod constant functii noi, iar compania detinuta de catre Facebook pregateste o schimbare foarte interesanta pentru noi.

Mai exact, aplicatia WhatsApp pentru iPhone urmeaza sa aiba un nou mod de a afisa pozele partajate de catre noi in conversatiile avute cu prietenii. In imaginea de mai jos puteti vedea cum sunt afisate pozele in albume foto in interfata pentru conversatii a WhatsApp, cate patru poze dintr-un set fiind afisate printre mesajele trimise de catre noi.

WhatsApp aduce o noua functie pentru poze

Noul format al aplicatiei WhatsApp va avea si un buton special care va permite accesarea intregului album de poze partajate de catre noi, sau de catre prietenii nostri. Dupa cum puteti vedea, WhatsApp va afisa pozele intr-o interfata destul de simpla, fiecare poza fiind listata una sub cealalta, accesarea facandu-se la fel de usor precum in orice alta intefata a iOS.

In momentul de fata, aceasta noua functie a WhatsApp este ascunsa in interiorul aplicatiei disponibile in AppStore, ea neputand fi activata de utilizatorii obisnuiti. Totusi, in curand cei de la WhatsApp o vor lansa oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca ne vom putea bucura de ea, dar deocamdata nu se stie cand se va intampla asta.

WhatsApp poze albume