Prima Pagina Samsung Samsung a inregistrat o scadere a vanzarilor de telefoane mobile

Samsung a inregistrat o scadere a vanzarilor de telefoane mobile

Compania Samsung si-a anuntat rezultatele financiare pentru T1 2017 si profitul estimat la 8.7 miliarde de dolari a fost confirmat de catre compania coreeana. Vorbim despre cel mai mare profit inregistrat intr-un trimestru fiscal al unui inceput de an, suma ocupand pozitia a doua in topul sumelor inregistrate drept profit intr-un trimestru fiscal dintr-un an.

Conform celor de la Samsung profitul foarte bun a fost inregistrat multumita vanzarilor foarte mari de componente pentru diversii sai parteneri, in mare parte ecrane si memorii. Divizia Samsung care produce componente inregistreaza vanzari faorte bune de cateva trimestre fiscale, iar asta in detrimentul diviziei care produce telefoane mobile.

In cazul acesteia din urma, compania Samsung a inregistrat o scadere a vanzarilor de telefoane mobile si implicit o scadere a incasarilor inregistrate. Lansarea Samsung Galaxy S8 a avut un impact negativ asupra vanzarilor de telefoane mobile ale companiei Samsung, iar acest lucru este perfect normal, dupa cum si era de asteptat.

Avand in vedere aceste informatii, exista sansa ca diferentele in vanzarile de smartphone-uri dintre Samsung si Apple sa fie mici in T1 2017. Samsung a confirmat si ca va lansa un nou smartphone premium in S2 2017, iar Samsung Galaxy Note 8 este cel mai probabil smartphone-ul care va aparea pe pietele globale de la producatorul coreean.

“Samsung Electronics today announced financial results for the first quarter ended March 31, 2017. Samsung’s revenue for the quarter was KRW 50.55 trillion, an increase of KRW 0.77 trillion YoY, while operating profit for the quarter was KRW 9.90 trillion, an increase of KRW 3.22 trillion YoY. In the first quarter, sales for the memory and display businesses increased, owing to high ASPs and strong sales of premium products. However, revenue from the mobile business decreased due to a decline in flagship product sales.”

samsung probleme vanzari telefoane

 • Srb Srb

  Sa zica multumesc Apple…datorita acelor 80-90mil de oled

 • V.P

  Alea 80-90 mil de ecrane oled sunt vandute de Samsung la prima strigare in china in cazul in care Apple nu doreste mizeriile astea de ecrane , uiti ca Apple a lasat fara panouri companiile din china .

 • Srb Srb

  pai da, Ce ne pasa noua de aia…Apple sa aiba. Si da cele 80-90 se duc in China la foxconn, YEAH BABY.
  APPLE- THE B E S T or NOTHING

 • V.P

  Offf !! :))).

 • richard

  de fapt aici vezi ce plan puternic de afaceri are Samsung pe toate planurile, Sa incasezi o lovitura atat de puternica dupa Note 8, fara a fi serios afectat spune multe depsre puterea acestui grup. Dc Apple patea asa cu I7 – era un dezastru complet pentru ei.

 • Srb Srb

  Apple poate incasa orice timp de 5 ani de zile si tot ramane sus

 • richard

  Sigur…

 • richard

  După care isi vand noul sediu la pret de mall abandonat.

 • Srb Srb

  vise,asa cum iti place