Apple ar putea prezenta un competitor Amazon Alexa la WWDC 2017

Apple ar putea pregati lansarea unui nou produs pentru WWDC 2017, mai exact un competitor pentru Amazon Alexa, sau Google Home. Vorbim aici despre un dispozitiv care rezida in casele oamenilor si care in baza comenzilor vocale date de catre utilizatori ar urma sa poata controla o varietate de functii fara foarte mult efort.

Apple finalizeaza in momentul de fata design-ul noului produs, el urmand a fi promovat de catre cei din Cupertino ca fiind compatibil cu Siri si AirPlay. Tehnologii ale Beats urmeaza sa fie deasemenea integrate in el si desigur ca o versiune modificata a iOS urmeaza sa ii sustina functionalitatea, asa cum era de asteptat pentru un produs de acest gen.

Noul produs al companiei Apple are numele de cod B238 si are o forma similara cu cea a Google Home/Mac Pro, doar ca are butoane de control si un difuzor integrate. Apple ar planui in momentul de fata sa prezinte acest produs nou in cadrul WWDC 2017 de la inceputul lunii viitoare, insa lansarea ar putea avea loc ceva mai tarziu.

Despre existenta acestui produs am auzit inca din toamna anului trecut, iar nici macar atunci nu se stia sigur cand trebuia el sa fie lansat oficial. Ei bine, acum se pare ca lansarea oficiala a acestui produs se apropie, dar desigur ca planurile celor de la Apple se pot schimba oricand, asa ca ramane de vazut daca la WWDC 2017 vom vedea ceva, sau nu.

“Apple is currently finalising designs for their Alexa competitor, expected to be marketed as a Siri/AirPlay device. It is believed to carry some form of Beats technology, and is expected to run an variant iOS.”

apple competitor amazon echo