iPhone 8 – o schita detaliata arata noutatile Apple

iPhone 8 este prezentat intr-o noua schita detaliata care prezinta o buna parte dintre noutatile pregatite de catre Apple.

iPhone 8 este prezentat in detaliu astazi de catre o noua schita care are menirea de a ne arata care vor fi noutatile pe care cei de la Apple ni le vor oferi. Schita este similara cu una publicata cu doar o zi inainte, ea aratand exact aceleasi schimbari pentru iPhone 8 pe care le-am vazut in cea initiala, doar ca acum ele sunt ceva mai nuantate.

Vedem din nou in aceasta schita ca acea camera duala verticala a iPhone 8 este in continuare prezenta, iar Touch ID nu va fi integrat in carcasa, asa cum se teme multa lume. Asta inseamna ca iPhone 8 urmeaza sa aiba un Touch ID integrat in ecran, lucru pe care toata lumea il doreste si care i-ar oferi companiei Apple un avantaj major in fata concurentei.

In partea superioara a schitei putem vedea ca iPhone 8 va avea senzori pentru proximitate si lumina ambientala, plus o camera frontala duala, cel mai probabil 3D. Carcasa iPhone 8 are doua taieturi pentru a integra antelele dispozitivului, deci e posibil ca modul in care ele sunt implementate in iPhone 7 sa ramana la fel.

iPhone 8 – o schita detaliata arata noutatile Apple

Mai departe, in schita iPhone 8 putem vedea placa de baza in culoarea galbena, un buton Power, bateria in partea dreapta, dar si un sistem de incarcare wireless. Taptic Engine pentru 3D Touch, un port Lightning, un difuzor, sertarul SIM, butoanele de volum si Mute si flas LED-ul completand intreaga imagine a noului smartphone Apple.

Partea interesanta a acestei schite iPhone 8 sta in faptul ca ea prezinta doua pad-uri pentru incarcare wireless, ele fiind cel mai probabil bazate pe standardul Qi. Apple Watch are o tehnologie bazata pe Qi, iar Apple face din februarie parte din consortiul care dezvolta acest standard de incarcare wireless, deci planurile sale sunt destul de clare.

Separat de toate acestea, iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch care va acoperi intregul panou frontal al dispozitivului. Un chip A11 va fi deasemenea folosit de catre compania Apple, iar acele camere 3D vor avea functii pentru realitate augmentata, asa ca Apple ne va oferi un smartphone cu adevarat impresionant anul acesta.

iphone 8 schita detaliata