Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – o schita detaliata arata noutatile Apple

iPhone 8 – o schita detaliata arata noutatile Apple

iPhone 8 este prezentat intr-o noua schita detaliata care prezinta o buna parte dintre noutatile pregatite de catre Apple.

iPhone 8 este prezentat in detaliu astazi de catre o noua schita care are menirea de a ne arata care vor fi noutatile pe care cei de la Apple ni le vor oferi. Schita este similara cu una publicata cu doar o zi inainte, ea aratand exact aceleasi schimbari pentru iPhone 8 pe care le-am vazut in cea initiala, doar ca acum ele sunt ceva mai nuantate.

Vedem din nou in aceasta schita ca acea camera duala verticala a iPhone 8 este in continuare prezenta, iar Touch ID nu va fi integrat in carcasa, asa cum se teme multa lume. Asta inseamna ca iPhone 8 urmeaza sa aiba un Touch ID integrat in ecran, lucru pe care toata lumea il doreste si care i-ar oferi companiei Apple un avantaj major in fata concurentei.

In partea superioara a schitei putem vedea ca iPhone 8 va avea senzori pentru proximitate si lumina ambientala, plus o camera frontala duala, cel mai probabil 3D. Carcasa iPhone 8 are doua taieturi pentru a integra antelele dispozitivului, deci e posibil ca modul in care ele sunt implementate in iPhone 7 sa ramana la fel.

iPhone 8 – o schita detaliata arata noutatile Apple

Mai departe, in schita iPhone 8 putem vedea placa de baza in culoarea galbena, un buton Power, bateria in partea dreapta, dar si un sistem de incarcare wireless. Taptic Engine pentru 3D Touch, un port Lightning, un difuzor, sertarul SIM, butoanele de volum si Mute si flas LED-ul completand intreaga imagine a noului smartphone Apple.

Partea interesanta a acestei schite iPhone 8 sta in faptul ca ea prezinta doua pad-uri pentru incarcare wireless, ele fiind cel mai probabil bazate pe standardul Qi. Apple Watch are o tehnologie bazata pe Qi, iar Apple face din februarie parte din consortiul care dezvolta acest standard de incarcare wireless, deci planurile sale sunt destul de clare.

Separat de toate acestea, iPhone 8 va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch care va acoperi intregul panou frontal al dispozitivului. Un chip A11 va fi deasemenea folosit de catre compania Apple, iar acele camere 3D vor avea functii pentru realitate augmentata, asa ca Apple ne va oferi un smartphone cu adevarat impresionant anul acesta.

iphone 8 schita detaliata

 • Srb Srb

  Doamnee sunt ud. Deja mi se cam ia de S8. O sa revin la ip7 cred. Prea enervant pt ce imi trebuie mie.
  Superb iphone VIII !!! Sper si Note 8 sa fie pe masura ca poate asa foloseste si viorica banii de la ciorapi si isi schimba vechitura aia
  Gata,mi-a promis Apple ca daca nu trolez astazi pt urmatoarele 8-10 ore,si sunt cuminte,imi va oferi un iphone cu touchid in display si camera pt AR si o baterie mai buna fata de ip7. Un ecran frumos fara prea mult roz ci cu un alb si negru superb
  Srb e cuminte incepand de acum pana la ora 18

 • Srb Srb

  Interesant ca pt antena acum au putut doar 2 linii sa faca si doar in partea de sus,restul fiind in partea de jos alaturi de grilele pt speaker,deci pracitc mai invizibile…deci si mai simplist design fata de 7

 • Filip

  Repet intrebarea:daca ecranul acopera toata partea frontala unde pui receiverul frontal?unde pui camera frontala si senzorii? o sa fie ecranul decupat?Banuiesc vorbiti de tot ecranul acopera partea frontala ca la S8 macar folositi :aproape acopera..

 • Srb Srb

  este o “pauza” in display in partea de sus. Deci sigur or sa fie vreo 2mm taiati acolo unde se vad cele 2 module si senzorii pt lumina etc
  Pana la urma si la S8 cam acopera toata partea frontala. Sincer nu vad,din punct de vedere practic,rostul sa ai peste 80% STBR. Poate ajuta banda laterala din staineless steel, dar am inteles ca va fi lustruita…deci “grip” cam 0

 • Filip

  Am iPhone 7 Plus..ma duc ieri sa vad si eu superbitatea de S8 dau o fuga la Vodafone il gasesc si incep sa il butonez alaturi de daily driverul meu ..frumos design,foare frumos.Incep sa il butonez si vad ca iconitele de pe ecran nu sunt optimizate un ex facebook,altele parca au o “ceata” sunt neclare..dau drumul unui clip pe orizontala si vad o imagine deformata din cauza curburii ecranului wtf?imagineaza-ti un tv sau monitor asa cu marginile curbate incepand sa te uiti “dupa colt”..in fine apas pe bixby wtf,astia se lupta cu google now cand ei au android pe tel?e ca si cum te-ai insura cu una si dupa ii zici ca e urata,divorteaza si pa..Sunt multe de zis pe partea de software pana la unui tel ii folosesti partea de software aici Apple e fruntas.Nu sunt fanboy am un trecut cu Samsung si Nexus ..pt mine Iphone si Nexus via Pixel sunt cele mai bune pentru optimizare.Am sperante de la iPhone 8 si Pixel XL 2 ..dar ca sa fiu sincer astept si Note 8 sigur o sa rupa…Samsung hai tati.

 • Srb Srb

  asta am observat si eu, iphone 8 va elimina si acesta distanta dintre iphone 7 si S8…adica un Screen to body ratio, in rest nu am nevoie,nimic din android..f ciudat cand te uiti si video de ai black bars etc

 • Srb Srb

  Don’t know much about history

  Don’t know much biology

  Don’t know much about a science book,

  Don’t know much about the french I took

  But I do know that I love you Apple,

  And I know that if you love me, too,

  What a wonderful world this would be

 • richard

  … If you still keep to scam me! “Dacă tot vei continua sa ma înșeli (excrocherie)”. Ca sa rimeze pana la capat.