Asa arata masinile Apple ghidate autonom

Apple are acum toate permisele necesare pentru a testa masini ghidate autonom in California, iar in imaginile de mai jos puteti vedea cum arata ele. Ni s-a spus acum cateva zile ca Apple foloseste SUV-uri Lexus RX450h pentru a-si testa sistemul de ghidaj autonom, iar acum avem ocazia de a vedea cum a gandit compania din Cupertino intregul sistem pentru automobile.

Pe masini sunt vizibile o serie de camere, cel putin doua radare, o varietate de senzori si alte acesorii menite sa creeze o imagine cat mai clara in jurul masinii. Cei de la Apple se folosesc de produsele altor companii pentru a crea acest sistem, deci va trebui sa-si dezvolte singura camerele, enzorii, radarele si alte componente menite ghidajului autonom.

Avand in vedere ca Apple foloseste produse ale altora pentru a-si testa masina care se conduce singura, este clar ca procesul se afla in momentul de fata intr-un stadiu avansat de dezvoltare. In aceasta idee, ar putea trece inca cativa ani buni pana cand cei de la Apple ar putea avea pregatit sistemul pentru parteneriate cu producatori auto.

Chiar si asa, este interesant de vazut cum arata prima masina Apple care este testata cu un sistem de ghidaj autonom si ce fel de componente utilizeaza Apple.

apple masina ghidare autonoma

apple masina ghidare autonoma

apple masina ghidare autonoma 1

15 COMENTARII

  1. @Zaone, ar fi de vis daca ai aproba comentariile pt toata lumea in acelasi mod. In timp ce unii posteaza link-uri si apar instant, in alte cazuri apar dupa 20 de ore, iar la altii nu mai apar deloc.

  2. Oare cum ar fi acest site fara marioneta srb srb ? Mai aerisit si ar creste media IQ-ul brusc cu 80 de puncte . Iti vine sa vomiti cand vezi ca la fiecare post , primul comentariu e al lui , comentariu de doi lei . La 4 dimineata , la 4 dupa-masa , la miezul noptii , el e aici si scrie prostiile lui . Omul asta nu are viata ? Nu are o femeie ?
    Ce viata trista sa fii papagal cu contract de munca pe durata nedeterminata .

  3. Srb spune ca e patron, are femei și bani. Dar de fapt dă dovada de frustrare și faptul că nu are viață. Orice om mai merge în oraș, mai sta cu o femeie, mai are treaba. Dar Srb și-a făcut un scop din a freca menta pe aici. Cred ca minut de minut da refresh ca să nu piardă startul la orice articol ???

  4. Daa e patron la o firma de constructie :)) ieri zicea ca un apartament normal are camerele de 2-3 metrii patrati =))
    Dupa ce l-a corectat cineva si a incercat sa-i deschida mintea spunandu-i ca nu are cum o camera sa sa aibe 2-3 metrii patrati, srb insista mai agresiv :)) ca ba da, un apartament normal are dormitrul de 2 metrii patrati si livingul de 3-4 metrii patrati :)))

  5. Nu știți voi, voia să spună ca o singura camera din palatul lui are 200 mp, a greșit el. E greu când ai atâtea pe cap, când administrezi sute de cereri de milioane de € și ascunzi atâtea amante… E foarte greu să faci față…

    De unde !? Omul cred ca e un țânțar de un metru și un sendviș, lucrează pe șantier și are doar o femeie (și aia care probabil îi da cu polonicul în cap dacă nu e cuminte) ???

  6. Aa, și da, pentru el poate e normal să aibă o camere 3, 4 mp, acolo în garsoniera lui poate așa e ?
    Off, cam ăsta e efectul prelandezului pentru Srb, se da cu nu e

  7. Hahaha! Am salvat și eu imaginea… Superb! 2,5 mp sufrageria lui! Până și Mangalița are spațiu mai mult decât are sufrageria lui.

  8. Daca ar fi zis o singura data, am fi putut spune, hai domne ca a gresit, a pus o virgula unde nu trebuia =)) dar sa spui odata, dupa sa vina cineva sa-ti explice cum se calculeaza un metru patrat, iar el sa devina si mai violent si sa mai repete inca odata aceleasi aberatii :))) este cat se poate de clar ca din punctul lui de vedere de “patron de firma de CONSTRUCTII” o sufragerie are 3-4mp si dormitorul undeva la 2.5mp =))

    Totul a devenit si mai amuzant dupa ce prietenul Google l-a ajutat sa-si dea seama de faptul ca are IQ ul unei maimute si a inceput sa inventeze tot felul de scuze ca el nu a zis aberatiile alea si rpd si-a modificat si comentariile.

    Mai gasesti un printscreen la articolul “Iphone 8, conceptul unui smartphone pe care il vei dorii sa il cumperi”