Asa inchizi mai rapid orice aplicatii pe iPhone sau iPad

Terminalele iPhone sau tabletele iPad ale companiei Apple au setata o mica intarzire inainte de a genera actiunea dorita dupa apasarea butonului Home. Acest lucru este implementat deoarece butonul Home are multiple functii, iar altfel iOS-ul nu ar sti daca noi dorim sa apasam o data sau de doua ori pe buton pentru a genera functia asociata actiunii.

Daca nu sunteti multumiti de ceea ce a facut Apple, atunci un tweak numit Accelerated Home Button are menirea de a modifica functionalitatea. Dupa instalarea sa, orice apasare simpla a butonului Home va fi actionata imediat, iar orice aplicatie pe care o avem deschisa in acel moment va fi inchisa mai rapid decat pana in prezent.

Desigur ca folosirea acestui tweak ar putea genera si unele probleme din cauza faptului ca actiunea este facuta mult mai repede, dar totul depinde de dorintele noastre.

„Compatible with iOS 10. Removes the delay after pressing your home button! No options to configure. No Screenshots for this item.”

Accelerated Home Button este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

iphone inchide rapid aplicatii

Articolul precedentHTC U 11 – specificatiile tehnice confirmate
Articolul următorSamsung urmeaza Apple, dezvolta software de ghidare pentru masini
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.