Prima Pagina HTC HTC U 11 – specificatiile tehnice confirmate

HTC U 11 – specificatiile tehnice confirmate

HTC U 11 are unele dintre specificatiile tehnice confirmate de catre un test de performanta publicat in cursul acestei zile pe internet.

HTC U 11 este unul dintre cele mai interesante smartphone-uri ale primei jumatati din anul 2017, iar asta multumita unei noi functii pentru controlarea fucntiilor. Mai exact, HTC U 11 urmeaza sa ne permita sa utilizam strangeri ale carcasei pentru a-i controla unele dintre functii, asa cum niciun alt smartphone de pana acum nu ne-a permis.

HTC U 11 va fi prezentat pe data de 16 mai de catre compania HTC, insa intre timp avem ocazia de a vedea specificatiile tehnice ale noului smartphone. Imaginea de mai jos a fost inregistrata in aplicatia de benchmarking AnTuTu, iar ea ne arata unele dintre specificatiile tehnice cu care noul smartphone isi va ataca concurenta.

Conform aplicatiei AnTuTu, HTC U 11 va functiona in baza sistemului de operare Android 7.1.1, un chip Qualcomm Snapdragon 835 asigurand puterea de procesare. Nu se stie la ce frecventa vor fi tactate nucleele acesthip chip integrat in HTC U 11, insa ele ar putea funtiona la o frecventa mai mica decat cea folosita in Samsung Galaxy S8, de exemplu.

HTC U 11 – specificatiile tehnice confirmate

In ceea ce priveste ecranul, se pare ca HTC U 11, se pare ca acesta va avea o diagonala de 5.5 inch, conform zvonurilor de pana acum, dar si o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. Vorbim practic despre specificatii tehnice care sunt in arnd cu cele ale majoritatii smartphone-urilor existente pe piata, de HTC U 11 nu va uimi din acest punct de vedere.

In continuare, HTC U 11 va avea o camera principala de 16 megapixeli si una frontala de 12 megapixeli, teoretic peste cele ale concurentei. 4 GB RAM vor asigura functionarea sistemului de opeare si a aplicatiilor din HTC U 11, iar o placa grafica Adreno 540 ar trebui sa ruleze fara probleme orice fel de joc pentru platforma Android.

HTC U 11 va uimi totusi cu sistemul Edge Sense care va permite actionarea unui meniu de control prin simpla apasare a marginilor carcasei. Cat de util va fi acest sistem ramane de vazut, insa teoretic HTC U 11 ar trebui sa ne ofere o experienta noua pentru a folosi un smartphone.

htc u 11 specificatii tehnice

 • Srb Srb

  Parca era unul pe aici care spunea 100% va avea 6gb ram si incerca sa se puna cu mine….sa vedem oficial

 • Heath

  Daca vine cu un ecran luminos și un design metalic frumos nu cred că mai are rost sa vad ce oferă piața la toamna-iarna, oricum demult îmi doream un HTC 🙂

 • IsVel

  E clar ca va fi peste samsung galaxy S8

 • richard

  La ce anume?

 • richard

  Chiar există și varianta cu 6Gb RAM si 128 Gb stocare

 • Srb Srb

  unde???? vreau si eu HTC U11 sa cumpar cu 6gb
  link plz

 • IsVel

  Se referea la s8 ca visează ca are in România s8 cu 6gb ram aceasta oaie samsung pe nume richard@
  HTC 11 va avea configurați similare cu s8 ,dar va avea materialele și ecranul net superior lui s8

 • richard

  Intra pe mobilissimo. Acolo am.citit mai devreme. As pune link direct dar iar va fi nevoie de 20 de ore pt aprobare.

 • richard

  Înainte de toate, intra pe mobilissimo. Acolo am citit mai devreme. As pune link direct dar iar va fi nevoie de 20 de ore pt aprobare. Iar oaie esti tu cu cine iti bei banii. Dc nu stii sa te comporți civilizat dispari in….

 • George 89

  Visezi și tu și HTC
  Va avea 4 gb ram ca S8 carcasa de sticla, Snapdragon 835 ca S8 (dar noi avem Exynos), dar body ratio sub S8 și ecran sub S8, mai ales ca HTC nu a depășit niciodată Samsung la body ratio, ecran, camera

 • IsVel

  Unde sa dispar richard@ ? De ce nu vi tu sa ma faci sa dispar lașule fără argumente!
  Hai nu mai comenta ca ma plictisești

 • richard

  Pur si simplu esti doar in mitocan la care cel mai convingător argument e citez : “E clar ca va fi peste samsung galaxy S8” ; eu doar te-am intrebat simplu la ce anume si deja ai început să delizeri si sa jignesti. Normal ca ti-am raspuns in acelasi mod, doar culegi cea ce semeni. Dar stai linistit si trolleaza in continuare, de la mine e ultimul reply la persoana ta. Efectiv nu are rost sa-mi pierd vremea si sa cobor inca o data la nivelul tau de cocalar.

 • Chico

  Nu ma era unu pe aici care spunea ca va avea 3gb de ram, ce atata scofala, il cunosti?? Cica este clown-ul acestui site!!!

 • Srb Srb

  da nu stiu, cel ce zicea ca ar avea 3gb, clar a spus ca acea informatie este bazata pe zvonuri si ca nu e 100% sigur cum zicea acel om din azil. Oricum 3gb este mai aproape fata de 4gb, daca comparam cu diferenta intre 4gb si 6 gb…

 • Chico

  Hai sa zicem ca te cred ca abera unu nu stiu unde si numai tu l-ai vazut.
  Dar cum poti sa crezi ca HTC in 2017 vrea sa concureze cu galaxy s8/iphone8/lg g6 si sa scoata varf de gama cu 3gb de ram.
  Cand in 2016 a avut varful de gama HTC one m10 cu 4gb de ram??? Ce evolutie ar fi asta???

 • Srb Srb

  unul acela ce zicea de 3gb ram, a zis clar din zvonuri, a si precizat acest lucru, pe cand,celalalt zapacit din azil a mers la sigur si a zis 100% 6gb ram ca jura pe familia lui

 • Chico

  Si daca tot continui in ”activitatea” ta, tu in acel articol unde vezi 3gb de ram???