Facebook Messenger are jocuri pentru toti

Facebook Messenger are incepand de astazi jocuri pentru toti cei 1.2 miliarde de utilizatori care folosesc platforma in fiecare luna din diverse colturi ale globului. Facebook a anuntat inca de acum cateva saptamani ca intentioneaza sa le ofere tuturor utilizatorilor sai posibilitatea de a se juca direct din interfata de conversatii, iar functia este acum disponibila.

Instant Games este denumirea acestor noi jocuri care sunt disponibile in Facebook Messenger, ele fiind testate inca din luna noiembrie. Jocuri precum Pac-Man sau Galaga sunt disponibila cum prin Facebook Messenger, in total compania Facebook afirmand ca sunt disponibile peste 50 de jocuri pentru unele dintre persoanele care folosesc platforma.

Vorbim despre un numar destul de mare de jocuri dezvoltate pentru Facebook Messenger chiar de catre cei de la Facebook, insa noutatile nu se opresc aici. Facebook Messenger va avea si jocuri turn-based, insa dezvoltatorii vor trebui sa le creeze intai, ei avand posibilitatea de a crea si clasamente online, sau campionate pentru utilizatorii Facebook.

Pentru a incuraja utilizatorii sa incerce jocurile din Facebook Messenger, compania se va folosi de roboti virtuali care ne vor aminti despre existenta lor. Deocamdata nu se stie clar cum vor functiona acesti roboti virtuali pentru a promova jocurile din Facebook Messenger, dar probabil ei ne vor afisa o varietate de mesaje de atentionare cu privire la jocuri.

Facebook Messenger este una dintre cele mai importante platforme de mesagerie de pe planeta, iar cei de la Facebook se vor folosi de utilizatori pentru a-si duce planurile la indeplinire.

facebook messenger instant games