Surface Laptop – Microsoft ataca MacBook Air

Surface Laptop a fost anuntat oficial de catre compania Microsoft in cursul acestei zile si vorbim despre un laptop care ruleaza Windows 10S si are un pret de vanzare de doar 999 de dolari. Fiind mai usor decat MacBook Air, Surface Laptop are chiar si o autonomie mai buna cu pana la 2 ore, 14.5 in total, deci are avantaje serioase fata de produsul celor de la Apple.

Nici design-ul Surface Laptop nu este chiar atat de urat, iar cei de la Microsoft ofera posibilitatea de achizitie in cateva culori in care MacBook Air nu este vandut. Pe partea hardware, Surface Laptop ofera un ecran de 13.5 inch cu aspect ratio 3:2, dar si procesoare Intel i5 sau i7 de generatia a 7-a, minim 4 GB RAM fiind inclusi.

Surface Laptop va fi cel mai probabil livrat cu SSD-uri de catre Microsoft, iar in ele pot fi instalate medii de stocare de maxim 512 GB in aceasta generatie. Per total, Surface Laptop este o versiune imbunatatita a MacBook Air, dar partea cea mai buna este ca ofera hardware actualizat, spre deosebire de vechile produse ale celor de la Apple.

Lansand Surface Laptop, cei de la Microsoft ofera o a doua linie de laptop-uri, dupa ce modelele SurfaceBook sunt disponibile de ceva vreme. Ideea din spatele Surface Laptop este foarte interesanta, iar cei de la Microsoft vor avea cel mai probabil succes cu modelele, avand in vedere pretul de vanzare ce este destul de rezonabil, avand in vedere noutatile.

 

https://www.youtube.com/watch?v=74kPEJWpCD4