Presedintele Apple liciteaza o cina in Apple Park

Presedintele Apple, Tim Cook, este din nou parte a unei campanii menite de a strange bani pentru ONG-ul RFK ce lupta pentru drepturile omului. Tim Cook isi doneaza de aproape 5 ani timpul pentru o cina si o plimbare prin Apple Park in schimbul unei donatii pe care orice persoana interesata trebuie sa o faca acestui ONG ales de catre el.

Dupa ce in 2016 s-au adunat 515.000 de dolari de la o persoana dornica sa aiba parte de o cina cu Tim Cook, anul acesta asteptarile sunt si mai mari. Diferenta este ca anul acesta persoana care castiga licitatia va avea ocazia de a vizita Apple Park in compania lui Tim Cook, dar si de a discuta cu presedintele companiei Apple despre aproape orice.

Licitatia incepe de la pretul de 10.000 de dolari pentru acest pachet, insa suma va creste cu siguranta, cea mai mica inregistrata fiind in 2015, insa chiar si atunci s-au adunat 200.000 de dolari. Desi licitatia a inceput acum cateva ore si este esimata a avea o valoare de 100.000 de dolari, deja s-au strans oferte de 80.000 de dolari si acesta este doar inceputul.

Licitatia va dura 14 zile, iar la final un norocos, plus inca o persoana, vor plati cateva sute de mii de dolari pentru a avea ocazia de a lua cina in compania lui Tim Cook.

tim cook licitatie cina apple park