Samsung ironizeaza Siri cu ajutorul Bixby

Desi noul asistent vocal Bixby din Samsung Galaxy S8 abia a fost lansat si este departe de a fi un concurent real pentru Siri, cei de la Samsung nu se pot abtine sa nu ironizeze creatia celor din Cupertino. In clipul video de mai jos puteti vedea ca Bixby stie inclusiv sa cante de unul singur la cererea utilizatorilor, insa nu o face intr-un mod care sa fie prea placut pentru Apple.

In momentul in care utilizatorii Samsung Galaxy S8 ii cer asistentului personal Bixby sa cante putin, acesta recita o serie de versuri introduse de catre Samsung. Continutul nu este chiar atat de grozav, insa o insiruire de versuri are menirea de a ironiza asistentul virtual al companiei Apple, Siri, cei de la Samsung facand totul foarte inteligent.

Mai exact, puteti vedea in imaginea de mai jos marcate literele de la inceputul fiecarui rand de versuri, Samsung invatandu-si asistentul Bixby sa spuna ca este mai bun decat Siri. Desigur ca Bixby este deocamdata disponibil doar in limba coreeana si cand va canta in engleza cuvintele probabil vor disparea, insa Samsung nu se dezminte din tentativele de a ironiza Apple.

Samsung ironie Siri Bixby