Apple investeste agresiv in dezvoltarea de Mac-uri

Compania Apple investeste serios in dezvoltarea de noi modele de Mac-uri in momentul de fata, planurile celor din Cupertino fiind dezvaluite chiar de catre Tim Cook. Presedintele Apple a afirmat ca vanzarile de Mac-uri au fost foarte bune in primul trimestru al anului 2017, ele crescand usor fata de aceeasi perioada a anului trecut, spre uimirea multora.

Desi chiar la finalul anului trecut Apple a lansat noi modele ale MacBook Pro, cei din Cupertino investesc in continuare in mod “agresiv” in dezvoltarea de produse noi. Incasarile generate de catre Mac-uri au crescut cu 14% in T1 2017 fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar asta multumita in principal interesului generat de catre noile modele ale macBook Pro.

Avand in vedere ca Apple inca gaseste foarte multi clienti pentru laptop-urile sale, este normal ca ea sa se concentreze foarte serios pe dezvoltarea de produse noi. Nu se stie deocamdata ce noutati vor aduce aceste viitoare modele ale Mac, insa probabil vorbim despre functii atractive pentru game variate de clienti din lumea intreaga.

Desi Apple se gandeste serios cum sa faca Mac-urile mai atractive, ea are totusi concurenta serioasa din partea competitorilor din lumea PC-urilor. Cei de la Microsoft au anuntat recent lansarea Windows 10S si a Surface Laptop, iar Apple va avea probleme mari cu produsele sale.

“Revenue grew 14 percent to a new March quarter record and gained market share thanks to strong demand for our new MacBook Pros. Our Mac business has generated over $25 billion in revenue over the past four quarters. We’re investing aggressively in its future and we are very excited about the innovation we can bring to the platform.”

macbook vanzari apple