Prima Pagina Apple Apple investeste agresiv in dezvoltarea de Mac-uri

Apple investeste agresiv in dezvoltarea de Mac-uri

Compania Apple investeste serios in dezvoltarea de noi modele de Mac-uri in momentul de fata, planurile celor din Cupertino fiind dezvaluite chiar de catre Tim Cook. Presedintele Apple a afirmat ca vanzarile de Mac-uri au fost foarte bune in primul trimestru al anului 2017, ele crescand usor fata de aceeasi perioada a anului trecut, spre uimirea multora.

Desi chiar la finalul anului trecut Apple a lansat noi modele ale MacBook Pro, cei din Cupertino investesc in continuare in mod “agresiv” in dezvoltarea de produse noi. Incasarile generate de catre Mac-uri au crescut cu 14% in T1 2017 fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar asta multumita in principal interesului generat de catre noile modele ale macBook Pro.

Avand in vedere ca Apple inca gaseste foarte multi clienti pentru laptop-urile sale, este normal ca ea sa se concentreze foarte serios pe dezvoltarea de produse noi. Nu se stie deocamdata ce noutati vor aduce aceste viitoare modele ale Mac, insa probabil vorbim despre functii atractive pentru game variate de clienti din lumea intreaga.

Desi Apple se gandeste serios cum sa faca Mac-urile mai atractive, ea are totusi concurenta serioasa din partea competitorilor din lumea PC-urilor. Cei de la Microsoft au anuntat recent lansarea Windows 10S si a Surface Laptop, iar Apple va avea probleme mari cu produsele sale.

“Revenue grew 14 percent to a new March quarter record and gained market share thanks to strong demand for our new MacBook Pros. Our Mac business has generated over $25 billion in revenue over the past four quarters. We’re investing aggressively in its future and we are very excited about the innovation we can bring to the platform.”

macbook vanzari apple

 • Srb Srb

  Hahah, exact acum cateva zile si chiar acum cateva luni de zile am zis ca Apple trebuie iar sa revina cu mac. pt ca asta se cere si daca investeste sa vina cu noi mac va reveni pe locul 2 ca vanzari si ca revenue si cumva nu va mai fi atat de dependenta de iphone
  Bravo Apple si sper ca acest zvon sa fie real

 • MAVone

  Poate nu știe ca noul MacBook e subțire cât un telefon … sa înțeleg ca mai e altul pe piața “mai subțire”? La ce drq sa-ți folosească ecranul tactil când ai mouse … sa înțeleg ca aia au și o cârpa pe care ți -o da in dotare :))))

 • Srb Srb

  Da carpa aia este ca sa te stergi pe degete

 • Viorel Predatorul

  Apple vinde macuri într-un an câte iPhone-uri vinde în primul weekend de la lansare. Cine crede că Macul va compensa scăderea profitabilității iPhone-ului este naiv.

 • Askforme69

  De acord cu Viorel predatorul.

 • rundown

  Degeaba vor lansa noi modele doar cu mufa usb-c. Sper sa revina la vechile mufe usb, hdmi