iPhone 8 – Bluetooth 5 si incarcare wireless

iPhone 8 urmeaza sa aiba integrat suport pentru Bluetooth 5, dar si un sistem de incarcare wireless special creat de catre Apple.

iPhone 8 urmeaza sa aiba suport pentru Bluetooth 5 si incarcare wireless, acestea fiind doua dintre functiile cheie pe care le ofera si Samsung Galaxy S8. Bluetooth 5 este cea mai recenta versiune a celebrei tehnologii pentru telefoanele mobile, iar iPhone 8 ar urma sa o incorporeze din moment ce Apple adopta rapid tehnologii de acest gen.

Integrarea Bluetooth 5 si a incarcarii wireless in iPhone 8 ar urma sa fie posibila multumita unor noi chip-uri Broadcom folosite de catre cei de la Apple. Cei din Cupertino colaboreaza de multa vreme cu Broadcom pentru o varietate de chip-uri, asa ca implementarea a doua, sau poate chiar unul, pentru aceste tehnologii dedicate iPhone 8 nu ar fi o surpriza.

Teoretic, separat de iPhone 8, inclusiv iPhone 7S ar trebui sa includa Bluetooth 5 si un sistem de incarcare wireless pentru utilizatorii globali. Desigur ca Apple ar putea alege sa trunchieze noile functii si sa vanda iPhone 8 la un pret mai mare multumita acestor noi functii pe care urmeaza sa ni le ofere, dar putini vor aprecia aceasta idee.

iPhone 8 – Bluetooth 5 si incarcare wireless

Desi Bluetooth 5 aduce foarte mari beneficii, din pacate exista foarte putine produse care sa ofere suport pentru el, deci iPhone 8 va fi intr-o companie destul de selecta. Fara accesorii a care iPhone 8 sa se poata conecta prin Bluetooth 5, putina lume va aprecia imbunatatirile pe care le aduce acest standard, asa ca Apple depinde si de producatorii terti in acest an.

In ceea ce priveste incarcarea wireless pentru iPhone 8, aceasta s-ar putea face folosind standardul Qi, utilizat in atat de multe smartphone-uri. Daca acest lucru va fi adevarat, atunci iphone 8 s-ar putea incarca de la o varietate de stand-uri, asta daca nu cumva Apple va decide sa creeze unul “special” pe care il va vinde pentru noul terminal.

Fanii iPhone cer de ani de zile implementarea incarcarii wireless in iPhone 8, iar anul acesta de va veni, dar ar putea fi doar la fel de inutila ca in alte terminale. iPhone 8 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in toamna acestui an, asta daca nu cumva zvonurile privind prezentarea din iunie se vor adeveri.

iphone 8 bluetooth 5 incarcare wireless

14 COMENTARII

  1. Dupa cum am mai spus, era normal ca BT5 sa fie integrat…si toate produsele vor avea BT5..doar este o tehnologie mainstream. As fi surprins ca Htc 11 sa nu aiba…si banuiesc ca Apple daca lanseaza si noi mac in toamna si acele produse vor avea BT5.

  2. Asta e al 2-lea iPhone schimbat din cauza bluetooth pentru ca nu se conectează la casca mea, cu alte telefoane se conectează fără probleme casca, și cu iPhone 6s și 6 dar cu iPhone 7/7+ nu, le fabrica din ce in ce mai proaste iPhone-urile

  3. Încearcă sa dai reset la casca,apeși power și volume up concomitent timp de vreo 5 secunde,atunci va intra in search mode(cel puțin la mine așa e).