iPhone 7 Plus este vedeta vanzarilor companiei Apple

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au avut vanzari destul de bune in T1 2017, iar compania Apple a recunoscut faptul ca a facut o greseala destul de mare inc eea ce le priveste. Mai exact, presedintele companiei Apple, Tim Cook, a recunoscut faptul ca a fost estimata gresit cererea pentru iPhone 7 Plus, astfel ca stocurile au fost cu mult sub cererea de pe piata.

Acest lucru a fost vizibil chiar din momentul lansarii iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa s-ar parea ca nici in primele luni ale anului 2017 cei de la Apple n-ar fi rezolvat problema stocurilor. In aceasta idee, presedintele companiei Apple a recunoscut noaptea trecuta ca ai sai angajati puteau estima mai bine cererea pentru iPhone 7 Plus pe pietele globale.

Tim Cook a si recunoscut faptul ca iPhone 7 Plus a inregistrat cele mai mari vanzari din intreaga serie de terminale Plus lansate pana in prezent de catre compania Apple. Acest lucru a fost vizibil inclusiv in T4 2017, atunci iPhone 7 Plus putand inregistra vanzari chiar si mai mari daca ar fi existat stocuri suficiente pentru a acoperi intreaga cerere.

Chiar daca deocamdata iPhone 7 Plus nu a intrecut iPhone 7 in vanzari, exista sanse destul de bune ca acest lucru sa se intample in urmatorii ani cu terminalele ce au ecrane atat de mari.

“One of the things we didn’t get right was the mix between the iPhone 7 and iPhone 7 Plus. Demand was much stronger towards the iPhone 7 Plus than we expected.”

iphone 7 plus stocuri apple