Cat a slabit presedintele Apple multumita Apple Watch

Apple Watch este promovat de catre compania Apple ca fiind un dispozitiv perfect pentru sesiunile de fitness, iar multa lume ia totul cat se poate de in serios. Nu doar clientii Apple sunt atat de interesati sa foloseasca in mod constant Apple Watch, presedintele companiei dezvaluit ieri intr-o emisiune cat a slabit cu ajutorul smartwatch-ului.

Conform presedintelui Apple, cu ajutorul Apple Watch el ar fi reusit sa slabeasca nu mai putin de 14 kilograme multumita functiilor disponibile in smartwatch. Tim Cook nu a intrat in detalii privind aplicatiile folosite, sau exercitiile fizice facute, insa sustine ca Apple Watch l-a ajutat sa slabeasca multumita functiilor de monitorizare a exercitiilor fizice.

Presedintele Apple sustine ca toata aceasta monitorizare si toate informatiile oferite de catre ceas contribuie in timp la indeplinirea obiectivelor clientilor. El spune si ca multi dintre cei care au cumparat Apple Watch contacteaza Apple si confirma faptul ca utilizarea ceasului inteligent are un efect pozitiv serios asupra vietii lor.

Desigur ca toate aceste rezultate trebuie obtinut prin exercitii fizice, Apple Watch fiind doar un dispozitiv care monitorizeaza ceea ce faceti si va spune cat de eficienti sunteti in exercitiile fizice facute. Apple Watch nu va ajuta sa slabiti doar purtandu-l la mana fara a face exercitii fizice, scopul sau fiind cu totul altul.

“Yes, for me too, I’ve lost 30 pounds — partly to my watch. This makes a difference over time. And I’m getting calls and letters from so many people where the watch has made a difference in their life. And this is why we are in business. We’re in business to help people achieve their objectives, to empower them to do great things.”

tim cook apple watch slabit