iPhone 8 concept ne arata interfata noului buton Home

iPhone 8 va avea un buton Home virtual implementat de catre compania Apple, cel fizic fiind eliminat pentru a face loc unei alungiri a ecranului. Inlocuirea butonului Home fizic cu unul virtual ne va aduce si o noua interfata pentru o portiune din ecranul iPhone 8, iar un nou concept incearca sa ne arate cum ar putea folosi compania Apple acel spatiu.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum ar putea fi utilizat spatiul de sub ecranul iPhone 8 pentru a afisa o interfata cu functii pentru anumite aplicatii ale iOS. Ideea este oarecum similara cu ceea ce se ofera prin Touch Bar-ul noilor MacBook Pro pentru anumite aplicatii, iar graficianul crede ca Apple ar putea oferi aceeasi chestie si pentru iPhone 8.

Vorbim despre o serie de butoane dinamice care ar putea fi afisate in interfata acestui nou buton Home virtual pentru iPhone 8, totul putand fi modificat oricand de oricine. Fie ca vorbim despre Apple, sau despre dezvoltatorii de aplicatii terte, teoretic oricine s-ar putea folosi de aceasta interfata a iPhone 8 pentru a afisa variate functii pentru aplicatii.

Desigur ca nimeni nu stie daca iPhone 8 va avea intr-adevar un buton Home virtual care va arata precum cel din imaginile de mai jos. Daca acest lucru va fi adevarat, atunci vom vorbi despre o schimbare foarte interesanta pentru iPhone 8.

Voi ce parere aveti despre aceasta idee pentru interfata iPhone 8 ?

iPhone 8 concept interfata urata

iPhone 8 concept interfata urata 1

iPhone 8 concept interfata urata 2

iPhone 8 concept interfata urata 3

iPhone 8 concept interfata urata 4

iPhone 8 concept interfata urata 5

iPhone 8 concept interfata urata 6

iPhone 8 concept interfata urata 7