WhatsApp a picat timp de cateva ore in lumea intreaga

WhatsApp a fost indisponibila pentru utilizatorii din lumea intreaga timp de cateva ore bune in cursul noptii trecute, spre supararea multor utilizatori. Compania WhatsApp a recunoscut existenta problemei si a rezolvat-o foarte repede, pana dimineata serviciul redevenind activ pentru intreaga lume, fara ca o explicatie pentru problema sa fie totusi oferita.

WhatsApp a devenit indisponibila din senin pentru toata lumea si aceasta nu este prima oara cand cei peste 1 miliard de utilizatori nu pot folosi aplicatia. Nici WhatsApp Web nu a fost disponibil pentru utilizatorii WhatsApp in aceasta perioada, insa este bine ca pana dimineata cmpania americana a reusit sa rezolve problemele platformei.

Situatii precum aceasta nu sunt intalnite chiar atat de des, in general WhatsApp fiind functionala constant pentru perioade foarte lungi de timp. Totusi, exceptii de la regula exista, iar dupa rezolvarea problemelor WhatsApp, aplicatia pentru iPhone a fost actualizata de catre companie prin intermediul AppStore noaptea trecuta.

Cei de la WhatsApp listeaza printre noutati exact aceeasi lista de schimbari precum in cazul versiunii anterioare, deci probabil vorbim despre noutati minore. In momentul de fata serviciile WhatsApp sunt functionale pentru toti cei care folosesc platforma, asa ca le puteti utiliza fara probleme.

“Earlier today, WhatsApp users in all parts of the world were unable to access WhatsApp for a few hours. We have now fixed the issue and apologize for the inconvenience.”

whatsapp picat actualizare