Prima Pagina iPhone Qualcomm vrea sa interzica vanzarea iPhone in SUA

Qualcomm vrea sa interzica vanzarea iPhone in SUA

Qualcomm, unul dintre principalii parteneri ai companiei Apple, este in plin proces de a cere interzicerea vanzarii terminalelor iPhone in SUA. Qualcomm va cere o interzicere a importurilor acestor produse in SUA, iar daca Apple nu va putea sa isi aduca terminalele in tara din fabricile unde ele sunt produse, atunci nu va mai avea ce sa vanda.

Decizia celor de la Qualcomm vine la scurt timp dupa ce a anuntat ca a pierdut 500 de milioane de dolari in ultimele 3 luni deoarece Apple nu mai plateste taxe de licentiere. Avand in vedere hotararea Apple de a duce batalia legala dintre cele doua companii la un cu totul alt nivel, este clar de ce Qualcomm este dispusa sa incerce actiuni la fel de dure.

Detalii foarte clare cu privire la intentiile celor de la Qualcomm nu sunt disponibile in afara aflarii informatiilor privind dorinta sa de a interzice vanzarea iPhone in SUA. Pentru a isi indeplini planurile, cei de la Qualcomm trebuie sa ceara ajutorul unei instante americane, deoarece aceasta este singur care poate impune o asemenea interdictie impotriva Apple.

Apple a trecut prin probleme similare si cu Samsung acum cativa ani, cand coreenii au fost aproape de a impune o interdictie de vanzare a iPhone in SUA. Acum e putin probabil ca Qualcomm sa reuseasca sa faca acest lucru, insa din moment ce este atat de hotarata, este clar ca lucrurile vor evolua spre un conflict mult mai mare.

Qualcomm is reportedly seeking to ban the import of iPhones into the United States, Bloomberg reported Wednesday, citing one source familiar with the matter.

apple qualcomm interdictie iphone

 

 • Srb Srb

  Muahahhahahahaha

 • gelu

  Muhaha ce ? Samsung chiar au castigat in instanta interzicerea vanzarilor de iPhone in SUA, dar Obama a anulat decizia instantei , intr-un mod ce sfideaza orice logica. Cum poate un presedinte sa anuleze o decizie finala a unei instante ?
  Poti sa-ti dai chiar tu seama ca daca instanta a ajuns la decizia asta limita, inseamana ca furturile de tehnologie ale Apple au fost foarte grave .
  Ce ai de spus in apararea celor de la Apple ?
  Nu stiu cum pune Qualcomm problema , dar e clar ca Apple au facut un telefon doar datorita lor , ei neavand absolut nici un brevet in tehnologia comunicatiilor .

 • Srb Srb

  pai tocmai ce ti-ai raspuns singur la intrebare. Apple este prea mare si prea puternica sa i se interzica asa ceva,oricare ar fi adevarul

 • Alexandru Iordache

  😂😂😂😂😂😂

 • gelu

  E bine ca in SUA legea nu are nici o relevanta in fata unor hoti .
  Cred ca idea este ca Apple era o companie Americana impotriva unei companii straine.
  Vom vedea cum sta traba cand e vorba de doua companii americane si de faptul ca Trump nu judeca precum Obama.

 • Srb Srb

  Au respect fata de Apple si ce reprezinta ea pt tara lor
  Trump deja s-a cam inmuiat si el,la inceput ce mai zicea ca face si obliga,acuma face actiuni speciale pt Apple doar doar sa aduca locuri de munca si banii de peste mari in state…deci Trump si el a vazut ce inseamna intr-adevar Apple si s-a inmuiat

 • Olimpiu

  Donald i-a pus, sa-si faca Apple fabrica in USA 🙂

 • cuesnecenzurat

  S-a inmuiat Trump in fata Apple :)))) Doar il tin un pic ocupat nord coreenii… Iar daca tu numesti asta respect, atunci si noi clientii ar trebui sa nu mai platim ci sa furam iphoanele.

 • Gabriel.86

  Si ce mandru esti ca apple a avut putere sa schimbe o lege prin Obama. Asta se numeste ilegalism si esti de acord cu asta. Bravo. Spune multe despre tine inca o data.

 • Srb Srb

  Un om mare rezolva 10 lucruri in acelasi timp. Daca esti destept si stii cum sa furi si ai spate,de ce nu?!

 • Srb Srb

  Ca esti mic si nu ai putere nu inseamna ca esti sfant. Doar iti e frica si nu stii cum. Doar nu furam de la ce ce nu au

 • cuesnecenzurat

  Asta cu furtul nu tine, iar Qualcomm le da la buza! intrebarea e ce va face samasarul cand 2/4 operatori nu au suport de retea?
  In aceeasi idee indrum toti utilizatorii iOS sa foloseasca doar jailbreak si sa se kce pe serviciile Apple!

 • Srb Srb

  stai calm,cei care cred ca qualcomm va interzice iphone in USA…adica va interzice $$$$$$$$ e imatur..cei de la conducerea USA nu vor lasa sa se intample asa ceva la o scara atat de mare. poate o amenda sau niste modele mai vechi de iphone..dar atat

 • cuesnecenzurat

  Omule asa cum si utilizatorii sunt obligati sa plateasca serviciile Apple asa si Apple trebuie sa plateasca tehnologia din spatele acestora. Atat si nimic mai mult.

 • Srb Srb

  sa plateasca da, am si zis, probabil o amenda se va da…DAR sa crezi ca qualcomm poate interzice iPHONE in USA este ca si cum ai spune ca eu sunt o zeitate si nu voi muri niciodata

 • mircea

  AM de spus un singur lucru. Toti vor sa interzica Apple pt ca si pt ca, Trump si americanii vor doar taxe si impozite, in cel mai rau caz (pt europeni) se va mari pretul cu echivalentul impozitului pt producere in SUA. Iar faptul ca da in judecata ca x si ca y, totul a fost o afacere, eu iti platesc atat pt acea componenta, la inceput cand mureai de foame ti-au placut banii mei, acum cand ai prins gustul lor si vezi ca eu castig de 1000 de ori mai mult tu ceri mai mult. Totul este o afacere, iti convine faci deal-ul, nu, renuntam si caut alti producatori iar tu faci ce stii, dar tu cum nu mai poti face bani, ca erai legat de mn, interzici un lucru. O prostie! Ca la noi cand se liciteaza, a castigt adversarul o licitatie, il dai in judecata doar pt a intarzia cu 2-3 ani acea lucrare. DEOCAMDATA Apple nu va muri, poate doar se vor scumpi lucrurile, si la cat de dependenti vor fi fanii, totul va fi aproximativ la fel.

 • Srb Srb

  yep

 • iphone6s

  Visati in continu…Apple este origine sua, asa ca niciodata nu v-a putea nimeni sa interzica, doar prosti cred

 • Visan Teodor

  Qualcomm nu are interesul de a interzice vânzarea de iPhone in SUA,vrea doar sa le forțeze celor de la Apple mana să își achite obligațiile financiare.Daca vor reuși sau nu,rămâne de văzut.Cert e că Apple joaca extrem de murdar.

 • icetkk

  Toată mascarada asta este un scandal fals, întreținut artificial, menit să “justifice” scumpirea peste limita bunului simț a terminalelor iPhone. Veți vedea ce preț colosal va avea iPhone 8 (7S, X sau cum i-o zice).

 • Srb Srb

  Pai sigur din mom ce varianta min va fi de 64