iPhone 6 32 GB a fost lansat si in Romania

iPhone 6 32 GB, noul model al iPhone pe care compania Apple l-a relansat la inceputul acestui an, este acum disponibil inclusiv in Romania. V-am spus ca acest model al iPhone 6 a fost initial lansat pe pietele din Asia, insa el a fost adus inclusiv in Europa, astfel ca acum poate fi cumparat din multe tari europene, insa inclusi si din Romania.

Il gasiti in aceasta pagina in momentul de fata, iar asta pentru ca operatorii de telefonie mobila nu mai au vreun model al iPhone 6 listat pentru vanzare. Chiar si asa, daca sunteti interesati sa cumparati acest nou model al iPhone 6, o puteti face, pretul sau de vanzare in Romania fiind totusi ceva mai mare decat cel practicat in alte tari din Europa.

Apple a relansat iPhone 6 intr-o versiune de 32 GB in speranta de a mai atrage unii clienti care nu sunt dornici sa cumpere iPhone 6S sau iPhone 7. Compania americana este fortata de imprejurari sa-si creasca substantial vanzarile de terminale iPhone, iar in lipsa de idei bune a ales sa readuca pe piata un iPhone 6 lansat initial in 2014, dar cu o cantitate dubla de memorie.

Avand in vedere ca iPhone 6 este mai vechi de 2 ani, nimeni nu stie daca aceste unitati sunt reconditionate, sau refabricate, noul termen preferat al Apple. Indiferent de situatie, noile iPhone 6 beneficiaza de o garantie de 2 ani de zile la achizitie, asa ca daca veti avea probleme cu ele, veti putea sa le returnati fara probleme de la magazinul achizitiei.

iPhone 6 32 GB romania pret