iPhone 6 2017 este vandut acum si in Spania

iPhone 6 in versiunea pentru anul 2017 a fost lansata de catre compania Apple in cateva tari din Asia, plus India, acum cateva saptamani la preturi foarte convenabile. Aceasta vesiune a iPhone 6 are 32 GB spatiu de stocare, desi compania Apple l-a vandut in momentul lansarii doar in versiuni cu 16, 64 si 128 GB spatiu de stocare.

Intr-o tentativa de a atrage noi clienti spre ecosistemul sau, cei de la Apple au relansat iPhone 6 intr-o versiune cu 32 GB spatiu de stocare si un pret convenabil. Taiwan, China si India au fost tarile in care aceasta versiune a iPhone 6 a fost initial lansata, insa se pare ca acum ea este disponibila inclusiv in Spania, aceasta fiind prima tara care-l vinde.

Cei de la Media Markt au iPhone 6 32 GB disponibil pentru achizitie de catre cei interesati, pretul de doar 469 de euro fiind mai mic decat cel perceput de catre compania Apple pentru iPhone 6S. desigur ca el pare a fi destul de mare pentru un iPhone 6 lansat in aul 2014, insa daca lumea n-ar fi cumparat asa ceva, compania Apple nu l-ar fi lansat.

iPhone 6S este vandut in spania cu 200 de euro mai scump de catre compania Apple, iar iPhone 6 este situat intre iPhone SE si iPhone 6S ca si pret. Avand in vedere ca iPhone 6 a fost lansat in 2014 de catre Apple si scos din vanzare, in versiunea de 16 GB, cand a fost lansat iPhone 7, nu putem decat sa ne intrebam daca aceste modele nu sunt cumva facute cu piese preluate de la alte terminale.

Totusi, europenii interesati sa cumpere acest model al iPhone 6 beneficiaza de un pret de vanzare mai mic decat in mod normal, dar si de o garantie de 2 ani.

iphone 6 spania