Zip-Zap este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Zip-Zap este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad aleasa de catre compania Apple pentru promovare in AppStore in cursul urmatoarelor 7 zile. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera jocul Zip-Zap pentru utilizatorii iPhone, iPad si iPod Touch, el fiind unul extrem de antrenant.

Dupa cum puteti vedea si in clip, in Zip-Zap rolul nostru va fi sa ne utilizam de elementele virtuale create de catre dezvoltatori pentru a ghida o minte, sau un element fizic spre anumite puncte. Va trebui sa ne folosim de intuitie pentru a ghida toate miscarile astfel incat totul sa se intample exact asa cum trebuie, deci va trebui sa fiti foarte atenti.

“Touch to contract. Release to let go. Bring the clumsy mechanical beings home. over 100 levels. no ads. no in-app-purchases.”

Zip-Zap este gandit pentru a oferi peste 100 de niveluri de joc in cadrul aplicatiei, deci vom avea foarte mult timp la dispozitie pentru a testa acest titlu.

Zip-Zap este disponibil pentru descarcare gratuita, in format universal, din AppStore, urmand acest link.