Prima Pagina iPhone Planul Apple pentru a face iPhone mai rezistent la apa

Planul Apple pentru a face iPhone mai rezistent la apa

Compania Apple si-a facut o misiune din a isi proteja terminalele iPhone foarte bine de contactul cu lichidele, iar un nou brevet de inventie detaliaza si mai clar planurile americanilor. Conform acestui brevet de inventie, compania Apple vrea sa imprumute de la Apple Watch o tehnologie menita sa faca terminalele mai rezistente la contactul cu apa.

Mai exact, Apple Watch 2 are un sistem care elimina apa din difuzoare folosind unde sonore, iar terminalele iPhone ar putea face acelasi lucru in viitor. Eliminand apa din difuzoare, compania Apple s-ar asigura de faptul ca terminalele sale iPhone nu vor fi afectate de catre ventuale substante care ar putea ajunge la componentele interne.

Apple descrie in brevetul sau de inventie si o metoda ceva mai complexa de a proteja difuzoarele de lichidele care ar putea intra in ele, rezultatul final fiind o rezistenta crescuta la apa. In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza acest sistem pe Apple Watch 2, compania Apple considerand ca el este suficient de bun pentru a fi integrat si in iPhone.

V-am spus chiar azi ca iPhone 8 urmeaza sa aiba difuzoare mai bune si o rezistenta crescuta la apa, deci acest nou sistem ar putea ajunge chiar in acest terminal. Cei de la Apple s-ar asigura in acest mod ca iPhone 8 poate face fata rivalilor din piata smartphone care au deja caracteristici mai bune in ceea ce priveste contactul cu lichidele, asa ca situatia in sine este interesanta.

Avand in vedere ca totul este deocamdata prezentat intr-un brevet de inventie, ramane de vazut daca planurile Apple vor fi cele pe care le asteptam, sau nu.

 

 

 • Srb Srb

  Deja iphone este rezistent la apa, ar trebui sa gaseasca o solutie cat de cat si pt protejarea macbook’urilor si ipad. Sa faca cat de cat standard cam pe toate produsele lor (exceptand desktop’urile mac mini imac si mac pro)

 • Viorel Predatorul

  Probabil că Apple va reuși să facă iPhone-ul compatibil cu standardul IP68.

 • IsVel

  Dacă e sa analizam Apple introduce prima oară tehnologi noi pe Apple watch și apoi pe iPhone ex: difuzoare cu vibrații pentru eliminarea lichidului , carcasa din ceramica pentru versiunile premium , versiune din oțel inoxidabil . Toate acestea vor fi implementate probabil in iPhone 8
  Spun asta fără o certitudine ,doar in baza zvonurilor ,dar sper sa fie implementate in iPhone .
  Ar fi frumos iPhone 8 versiune din ceramica deși cred ca va avea un preț nesimțit de mare!

 • Visan Teodor

  Iti dai seama cum ar fi un iphone din ceramica si cu ecranul protajat cu safir?Si sa fie tot negru lucios.