Prima Pagina iOS 11 iOS 11 automatizeaza o functie extrem de utila

iOS 11 automatizeaza o functie extrem de utila

iOS 11 ar putea veni cu un Low Power Mode, Mod Consum Redus, care ar functiona automat cand avem baterie putina pe iPhone, sau iPad.

iOS 11 va fi prezentat de catre compania Apple la inceputul lunii iunie, insa pana acum au aparut foarte putine informatii cu privire la noutatile pe care el ar urma sa ni le aduca. Ei bine un zvon aparut astazi despre iOS 11 incearca sa ne ofere unele detalii cu privire la noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-uri, detaliile fiind foarte interesante.

Conform informatiilor de astazi, iOS 11 va avea un Low Power Mode, Mod Consum Redus, care va functiona in mod automat fara a necesita activarea manuala. Acest sistem a fost creat de catre Apple pentru a prelungi autonomia unui iPhone fara a afecta radical experienta de utilizare, foarte multi utilizatori folosindu-l foarte des, iar iOS 11 il va face automat.

Conform datelor de astazi, iOS 11 va activa automat Low Power Mode, Mod Consum Redus, in momentul in care avem mai putin de 20% din baterie si plecam de acasa. Cum va sti iOS 11 ca am plecat de acasa ? Ei bine simpla deconectare de la reteaua Wi-Fi din caza noastra va alerta sistemul ca suntem plecati si va activa in mod automat functia pe iPhone, sau poate chiar iPad.

Aceasta modificare pentru functia din iOS 11 este in proces de dezvoltare in momentul de fata si deocamdata nu este sigura lansarea sa. Informatia aceasta privind iOS 11 nu vine dintr-o sursa foarte credibila, insa este destul de logic ca Apple sa implementeze un asemenea sistem in iDevice-urile sale pentru a imbunatati experienta de utilizare.

Voi ce parere aveti despre aceasta posibila schimbare pentru iOS 11 ?

“Here’s how hit works. If you leave your home wifi network and you have 20% or less, it will turn on low power mode automatically. Since you left your home wifi,  your phone know that you’re not near your charger. This obviously makes the assumption that you don’t have a charger in your car, etc. But it’s pretty smart. This feature is still being debated by the engineers and may actually not ship.”

ios 11 iphone autonomie ipad

 • style95

  Fix pix, dark mode era ceva util și frumos

 • crik

  Blana ca idee dar nu stiu daca ios 11 te va pune sa presetezi routerul respectiv ca ‘acasa’ sau va stii in functie de intervalu de timp conectat catre el…

 • Alta_intrebare

  La toate feedback.urile trimise le-am scris sa introducă rahatul asta ce pe android e demult si resetarea traficului de net , Uof Apple

 • Leo MC

  Viitoarele softuri vor fi bazate din ce în ce mai mult pe inteligenta artificială. iOS are la bază unor servicii astfel de algoritmi (de exemplu Night Shift sau acordarea priorităților în multitasking) și este bine că sunt dezvoltate modalități noi prin care sistemul învață de la utilizator ce are de făcut.

 • Srb Srb

  Superb

 • gruia

  As vrea sa pot alege eu când pornește, cand plec in călătorie as vrea sa pot seta sa pornească la un procent mai mare.

 • B06DAN

  @Gruia. Poti doar daca ai jb. Eu pe 6s il activez direct de la 100 % si ma tine de la 7 de cand il scot din priza pana seara tarziu. Si mai raman cu 20-30 %. Pe cand daca nu l-as activa mi s-ar descarca in jur de ora 17

 • Adi Popescu

  Am renunțat la iPhone! Îmi lipseau anumite lucruri de pe Android care sunt foarte simple (buton activare date, tastatura, tonurile de apel, multitasking, camera, apelare, deblocarea ecranului, teme, dark mode in meniu, etc…) dar necesare si Apple nu vor sau nu sunt în stare să le facă, prea strict acest ios. Calitate la iPhone dar soft limitat!