Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – iata cand va fi prezentat si lansat

iPhone 8 – iata cand va fi prezentat si lansat

iPhone 8 si iPhone 7S urmeaza sa fie prezentate de catre compania Apple in septembrie, iar lansarea ar putea avea loc tot atunci in multe tari.

iPhone 8 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in luna septembrie a acestui an, o noua sursa oferind informatii noi cu privire la planurile Apple. Desi zvonuri anterioare sugerau ca iPhone 7S va fi prezentat in septembrie si iPhone 8 in octombrie, se pare ca ambele vor fi prezentate in luna septembrie de catre cei de la Apple.

Totusi, conform sursei informatiilor de astazi, se pare ca prezentarea iPhone 7S si iPhone 8 va avea loc in septembrie, insa lansarea ar urma sa aiba loc ceva mai tarziu. Mai exact, sursa de astazi sustine ca iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate in octombrie pe piata, dar spune ca aceasta perioada nu este una intarziata fata de anii anteriori.

Sursa acestei informatii este din China, acolo unde uneori Apple isi lanseaza terminalele iPhone cu cateva saptamani mai tarziu decat in China, deci probabil iPhone 8 va fi lansat in septembrie oficial. iPhone 8 si iPhone 7S ar putea ajunge in China in octombrie, iar lansarea nu ar fi intarziata, ci in conformitate cu ceea ce Apple face in fiecare an pentru fiecare lansare.

iPhone 8 – iata cand va fi prezentat si lansat

Conform informatiilor de astazi, partenerii asiatici ai companiei Apple sunt deja pregatiti sa creasca productia de componente pentru iPhone 7S si iPhone 8 inca din luna iunie. TSMC va incepe sa produca noul chip A11 din iPhone 7S si iPhone 8 din data de 10 iunie, iar la jumatatea lunii iulie va incepe livrarile in masa de componente catre Foxconn in vederea asamblarii.

Ceilalti parteneri ai companiei Apple vor initia productia in masa de componente pentru iPhone 8 si iPhone 7S tot din luna iunie, livrarile lor urmand a incepe in iulie. Foxconn, Pegatron si Wistron vor incepe in curand sa angajeze sute de mii de chinezi pentru a asambla iPhone 7S si iPhone 8, totul fiind pregatit pentru ca procesul de fabricare al noilor smartphone-uri sa inceapa.

“There will be no delay for the launch of the next generation iPhone devices, with the new devices to be unveiled in September, and Apple will begin selling the products in October. TSMC will begin to fabricate the wafer starts needed for the production of A11 processes on June 10 and to deliver the chips in volume quantity in the second half of July, the report indicated. iPhone assemblers Foxconn Electronics, Winstron and Pegatron are accelerating the recruitment and training of new workers in China in preparation of mass production of the new iPhone.”

Daca aceste informatii sunt adevarate, atunci iPhone 7S si iPhone 8 ar trebui sa poata fi produse fara probleme de catre compania Apple incepand cu luna august. Lansarea ar trebui sa aiba loc in luna septembrie pentru iPhone 7S si iPhone 8, iar asa Apple ar pastra traditia, iar probabil in perioada urmatoare vom afla alte informatii similare.

iPhone 8 lansare iPhone 7S prezentare

 • Srb Srb

  Sa speram ca au rezolvat problema touchid. Pe locul 1 ar fi de preferat in display, daca nu se poate,atunci in power button, si abia pe ultimul loc pe spate

 • Srb Srb

  Sunt deja satul sa NU folosesc ceea ce imi ofera samsung, doar pt ca nu au gandit nimic din perspectiva utilizatorului ci doar din perspectiva , arunc-o acolo sa fie. Ca un cos de gunoi este S8 dupa ce te obisnuiesc cu screen to body ratio ramai cu o mizerie de functii

 • Visan Teodor

  Deci e foarte posibil ca 2017 sa fie un an de cotitura pentru Apple si seria Iphone,daca aceste informatii(cel putin cele care au legatura cu 7S si schimbarile pe care le aduce in design fata de 7).Hai si cu camera integrata in carcasa si cu touch id in display.

 • roastedwookie

  @Srb sa isi rezolve problema algoritmilor de procesare a imaginii care in momentul de fata is varza…

 • Srb Srb

  fata de S8 sunt mai ok si nu asta e problema.

 • roastedwookie

  pt mine cel putin, la detalii si calitate, pozele facute cu s7 si s8 is cu mult mai bune ca cele de pe al meu 7 plus

 • Srb Srb

  asta pana le pui pe un monitor cu P3 gamut

 • MrUnivers

  Cand v-am spus sa nu luati samsung nu m-ati ascultat ,acum luptati-va cu orezaria!

 • IsVel

  Deci strategia este sa lanseze un i8 new și un i7s care va arata ca i7 și va avea specificați de i8 (procesor, gpu, ram) dar cu dispari și design de 7

 • amfetamin

  Aproximativ asta e si experienta acestui tip care a trecut pe S8 dupa o viata de iphone.
  https://www.youtube.com/watch?v=qpt-uAvtRuw
  Iata si un camera test foarte obiectiv intre ele(S8 plus vs 7 plus)
  https://www.youtube.com/watch?v=Du5ChiP0NCM

 • amfetamin
 • Roasted Wookie

  ma refer la nivelul de detalii, claritatea imaginii, nu neaparat la culoare. Pe 7 plus daca dau double tap to zoom in Photos e varza.

 • Srb Srb

  pai pe 7 plus double tap face zoom 250% iar S8 de ex face 200%…deci este normal sa pierzi din calitate

 • Viorel Predatorul

  Tu ai urmărit primul clip, sau ai citit doar titlul?
  Omul ăla și-a exprimat părerile pozitive despre S8, cu câteva mici excepții:
  – când deschide un link în youtube, videoul intră pe pauză, și nu continuă ca în ios
  – când introduce codul de deblocare, mai trebuie să apese și pe “ok”, în timp ce pe iOS se deblochează imediat
  – animațiile pe Android sunt mai lente (oricum poți scurta durata animațiilor până la 0 milisecunde, și ai scăpat de “problema” asta)

  Ce i-a plăcut:
  – designul superb
  – preferă să vadă conținut media pe S8, și nu pe iPhone 7
  – accesoriile negre. Cică nu a realizat vreodată cât de bine arată accesoriile negre, el fiind obișnuit doar cu alea albe
  – redimensionarea widget-urilor
  – posibilitățile de customizare a ecranelor
  – mutarea a mai multor iconițe odată
  – scanerul de iris este metoda lui preferată de deblocare
  – display “always on” – cică nu consumă aproape nimic, spre dezamăgirea ta care în urmă cu câteva luni te arătai foarte trist că e un mare consumator de energie.

  Overall, S8 i-a făcut o impresie bună omului ăstuia, însă Șerban ni are nimic pozitiv de spus. Este o mare diferență.
  În final, tipul spune că nu va renunța la iOS, dar nu o va face pentru că are canalul youtube construit în jurul ios.

 • amfetamin

  Exact,sintetizează foarte bine și mai ales obiectiv diferențele dintre cele doua. Da,am urmărit clipul,de aceea am și spus ca tipul e cât se poate de obiectiv,spune calitatile și defectele la ambele. Și la Srb tre sa-i placă ceva la S8 doar ca nu recunoaște. Un review de la un site de la noi zice cam asa(nu pun link ca ma baneaza admin):
  “Din păcate (sau din fericire pentru concurență) Samsung nu a creat telefonul perfect. Senzorul de amprente este un minus. De la iPhone 5S încoace, senzorul de amprentă este una dintre cele mai răspândite funcționalități ale smartphone-urilor, croindu-și loc chiar și pe segmentul entry-level de smartphone-uri. Este una dintre cele mai sigure modalități de blocare a accesului la un smartphone, iar companiile se laudă constant cu viteza de reacție și cu gradul de detaliu cu care este analizată o amprentă. Problema este că Samsung încearcă să se diferențieze de concurență și „nu mai crede în senzorii de amprentă”. S8 și S8+ au senzori de amprentă și sunt rapizi și preciși, dar au fost introduși ca o soluție de ultimă oră, iar asta se simte. Poziționarea este cea mai mare problemă, senzorii de pe Galaxy S8 și S8+ fiind puși pe partea din spate, chiar lângă cameră, nu sub ea. Ce înseamnă asta? O poziție incomodă de deblocare, o cameră mereu mânjită de atingeri și frustrarea de a nu nimeri senzorul din prima.
  Samsung a încercat să compenseze, introducând soluții precum recunoașterea facială și scanarea irisului (funcție pe care am văzut-o prima dată pe Note 7). Din păcate, ele nu funcționează tocmai cum ar trebuie. Scanarea irisului, cu toate că oferă un grad de protecție mai ridicat, este dificil de utilizat. Funcționează bine la lumină, dar numai de la o anumită distanță, doar dintr-un anumit unghi, ceea ce e de înțeles, dar când combini funcția cu un senzor de amprente „disfuncțional”, rezultatele pot fi de-a dreptul frustrante.
  Recunoașterea facială e mai mult un giumbușluc decât o metodă de securizare a datelor – da, prietenii nu îți vor putea debloca telefonul cu fețele lor, dar îl vor putea debloca cu o fotografie. În plus, în lumină scăzută, nu va funcționa foarte bine, deci încă un minus la acest capitol. În cazul Samsung Galaxy S8 și S8+, singura opțiune de deblocare viabilă este folosirea unui cod iar, în 2017, acest lucru nu ar trebui să se întâmple.”

 • Viorel Predatorul

  Inteleg parerea celui care a scris articolul asta. Insa ce putea face Samsung?? Nu putea pune senzorul pe fata telefonului pentru ca a redus la minim marginile, pana acolo unde nu mai exista loc de inca un buton.
  Se pare ca tehnologia senzorului in ecran nu este suficient de bine pregatita, pentru ca daca ar fi fost, ar fi existat in S8.

  Una peste alta, normal ca daca vrei sa gasesti nod in papura, il gasesti. Hai sa comparam cu ceea ce avem pe piata, cu ce produse concurente exista deja, si sa ne facem o parere obiectiva.
  Deocamdata, S8 este regele tuturor smartphone-urilor.

 • Roasted Wookie

  ma refer ca fac poza normal si apoi in Photos dau double tap sa vad mai de aproape. Pe GS7 de ex se vad detalii, culorile ok, pe al meu 7 plus se vad culori de pictura in ulei, detalii ioc.